Hårda smällar och badkalas i Gladiatorerna! 

Crossfit, Gladiatorerna 10 apr 2016

Gårdagen började med att jag åkte till Jököping och Frisk City. Där höll jag först en teknikworkshop där jag gick igenom knäböj, marklyft, rodd, latsdrag, bänkpress och frivändningar. Riktigt kul och många kom.

Sen körde vi Crossfit utmaning där jag körde en kort WOD på tid och alla som vill kunde försöka slå min tid och vinna priser. Vi körde 2 varv av:

  • 10 burpees
  • 10 airsquats
  • 10 situps

Jag gjorde den på 1:36, snabbast var en kille på 1:20, sjukt snabbt!

Efter det blev det brottning med barn, många barn och hårda matcher blev det.

   
  

Jag förlorade alla såklart.

 Efter så skrev jag autografer och tog kort.

 

Det kom mycket folk och framförallt många barn, flera av dem skulle springa Barnens Hinderbana, vilket var extra kul att höra.

Vill ni också hyra in mig för workshop, utmaning eller brottning med barn till ert gym eller festival? Läs mer och maila mig via denna sida: Biceps Event

Efter besöker på Friskis tog jag en sväng ur på Vättern med Adam.

  
 Det var riktigt bra väder, vindstilla och sol och det blev en skön åktur och ett bra ryggpass 🙂

Sen åkte jag hem och grillade med familjen.

 

Efter en riktigt god middag kollade vi på Gladiatorerna som startade med ett badkalas, alla (både utmanare och gladiatorer) var tydligen sugna på ett dopp 😉

  
 En tuff start för oss och utmanarna visade att de kommer bli en hårt afton. 

Många matcher var grymt kul att se och utmanarna imponerade, tex när Manfred höll sig kvar på Plattan mot El Gringo, även om det inte gav några poäng. 

 
Och extra imponerande av Lisa som tog poäng i alla grenar.

 
Jag körde Dragkampen och lyckades nästan prefekt med min taktik, att dra upp honom och sen hala in så mycket jag kunde med 10s kvar så han skulle få 0, men han nådde en poäng. 

Sen stod jag längst fram i Gatloppet, där brukar Hero stå men jag fick ta hans plats igår, han behövde äta eller något. Manfred tryckte sig förbi på ena sidan enkelt, jag trodde han skulle finta och var för passiv, han är stark men det var dåligt av mig. Med Zebastian gick det bättre och han fick jobba hårt för att ta sig förbi mig.

Det var riktigt kul att stå längst fram men det är svårare än att stå länge bak, dem är fräscha och har all tid kvar så all respekt till Hero och Bullet som är grymt bra där gång på gång.

 
Tjejerna fick också jobba hårt i gatloppet och det small ordentligt.

 
I hinderbanan visade sig nackdelen med att vara för tung som utmanare, båda tjejerna hade ruskigt svårt att komma upp för rullbandet, lite pinsamt nästan men tillslut kom Sandra upp och vann.

Mellan killarna var det helt jämt vid start men Manfred visade sig vara sjukt bra på Hinderbanan, drog ifrån, satte rekord och vann enkelt tillslut. Han blir farlig i år och jag ser fram emot att möta honom igen.

Gårdagens avsnitt var bästa hittills helt klart, riktigt kul med hårda matcher och bra utmanare…och extra skönt att höra från barnen att de hejar på oss, ni som såg, ni vet 😉

 

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.