Hoppet lever :) Jag kommer ge allt...

Crossfit 8 jul 2015

Efter gårdagens pass kändes det helt hopplöst att klara Solid Open kval WODen på en rimlig tid som kan ge mig en plats i finalen på Stadion.

Jag tänkte vila helt idag men runt lunch kändes det ändå bra i koppen, jag sov längre och bra i natt, och kunde inte låta bli att gå och träna 🙂

Gorilla passet idag var först max i komplexet Clean + Front Squat + Jerk. Jag klarade 115 kg och Split Jerken på 100 kg kändes bra.

Sen tränade jag lite på Bar MU det känns bättre och bättre.

Dagens intervall WOD som Marcus programmerat var 3 set med 5 min på, 1 min vila mellan av:

  • Row 12 kcal
  • 9 TTB
  • 3 Power Snatch 60kg/42.5kg
  • 3 lateral burpees
  • Alternerat med
  • Row 12 kcal
  • 9 K2E
  • 3 OHS 60kg/42.5kg
  • 3 lateral burpees

 

 

 

 

 

Som ni ser är det programmerat för att senare i veckan köra Solid WODen.

Jag valde att ta bort TTB och K2E och köra med 55 kg eftersom det är det jag kommer köra på sen och jag behöver mer träning på Snatch och OHS än de andra övningarna.

Jag försökte gå på mellan övningarna men vilade säkert en del. Snatch och OHS kändes avigt till en början men det blev bättre och bättre. På sista intervallen valde jag att köra Solid Open WODen så långt jag han på 5 min. Jag tog det lugnt i Burpees för att hålla ner pulsen och orka köra OHS direkt och det verkade funka, jag klarade exakt halva och det gick mycket bättre än väntat. Håller jag det tempot så ska jag hinna på under 10 min precis, vet inte om det räcker men om jag klarar det är jag sjukt nöjd ändå.

Dagens pass var en stor självförtroende boost och jag kommer ge allt på lördag när jag och Andreas kör den.

Vi kommer köra WODen vid vår nya coola Outdoor Box som kommit till CrossFit Highway, fett cool, eller hur!? 🙂

Den är full med utrustning och snart kommer räckena som ska fästas på utsidan också, kommer bli så bra. På lördag kommer vi ha premiärpass för medlemmar där och inviga den, ska bli riktigt kul.

Alla medlemmar får träna i den gratis tills vi öppnar CrossFit Highway i September. Vill du också bli medlem så kan du anmäla intresse här så hör vi av oss: CrossFit Highway 

Ni minns säkert den coola resan med mig och Ako till Mikes Gym i Malaga. Snart släpper vi en till dit med Ako och Fernando som går 21-28 september.

MEN redan nu kan du anmäla dig och få förtur och rabatt på resan här: ProFitness Camps – Malaga

Så vill du också testa världens coolaste hinderbana, förlänga sommaren och ha en underbar träningsvecka med likasinnade så ska du ta chansen och följa med.

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.