Ingen chimpans direkt…

Crossfit, Gladiatorerna 2 Nov 2015

Idag var jag rätt trött och lite sliten från helgens träning.

Det blev mest jobb och sen ett lugnt pass där jag först körde min mobilitetsrutin och tränade lite mer på Ringarna…ja, ni läste rätt 😉 Jag riggade upp en gata med ringar i vår stora rigg och tränade fram och tillbaka för att hitta känslan.

 
Det är svårare än man tror att komma i rätt gungning och jag kände mig inte som en chimpans direkt haha Men jag vill göra det jag kan för att vars så förberedd som möjligt när jag ska upp och köra den och kommer nöta i riggen tills nästa helg.

Sen åkte jag på utvecklingssamtal på Nicoles skola, hon är jätteduktig och jag fick vara stolt pappa.

På vägen hem i bilen så säger Nicole, ”Har du 50 lappen som du är skyldig mig?” Hon hade förtjänat den förtur när hon varit duktig och jag svarade ja och gav henne den. Sen sa hon ”Pappa, har du 7 hundralappar som jag kan få också?” Jag svarade: ”Nej, varför då?”. ”Jag samlar på pengar” sa Nicole. Va bra och förståndigt, tänkte jag…nästa så jag velat ge henne dem om jag hade.

Lite senare säger hon: ”Pappa, kan vi åka till Toys R Us?”. ”Varför?” frågar jag. ”Vi ska köpa en nalle till mig där…den kostar 700 kr”. Jaha…haha, det var därför hon samlade på pengar tänker jag…och nu vet jag en bra julklapp också 😉

Avslutar med att tipsa om att det är 21% rabatt på Core Performance just nu, så bara 299kr istället för 379kr just nu, passa på.

Du hittar den här: Core Performance

/P 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.