Jul i Marbella! 

Crossfit 29 Dec 2016

Dagen innan julafton åkte jag och familjen ner till Marbella, vi tänkte det vore kul att fira jul i värmen för omväxlings skull.


Det har varit riktigt skönt väder hela tiden, ca 20 grader och sol på dagarna. Lite väl kallt i poolen även om vi tagit några dopp 😉

Julafton firade vi på balkong i solen, riktigt nice!


Sen har vi shoppat en del…Jill blev Queen of the mall och jag blev fattig haha


Vi har tränat 4 pass på 6 dagar 🙂En dag var vi på Aventura Amazonia, ett riktigt kul ställe där man kättare bland träden och åker linbana mellan träd i olika banor.


Här har ni video från besöket:

Idag körde vi Costa Jump, också ett kul ställe med massa studsmattor.

Och så har vi solat lite på balkongen.


Imorgon åker vi hem och då ska vi se om jag kan lösa en bubbelpool till nyår! 😉

God jul på er alla och hoppas ni också haft en kul och mysig jul med familj och vänner!

/P

2 kommentarer

Elin M. 12 jan 2017

Hej Peter!
Jag skriver detta till Peter och inte till Pansar för han verkar livsfarlig ;). Jag vill bara säga att du och din fru verkar (jag känner er ju inte) vara såna där föräldrar som jag hoppas att jag också blir. Ni tränar mycket, men är också aktiva med era barn. Jag hoppas att jag också blir sådan. Sonen är bara 2,5 månad i skrivande stund så vi tar det lite lugnt tills mamman har återhämtat sig och sådär men sen så. Jag var väldigt vältränad (om än med några trivselkilon) innan graviditeten, så jag hoppas att komma tillbaka. En annan fråga jag har är den klassiska, hur gör ni om ni har en dag där ni bara vill krypa upp i soffan med en god bok? Hur får ni få tummen ur för att träna? Jag brukar muta mig själv med typ att jag går fixa naglarna eller så. Tror ni på sådana mutor? Och en fråga till, äter gladiatorer lördagsgodis? :). Mvh/ Elin.

Svara
    Peter Bláha
    Peter Bláha 10 feb 2017

    Hej Elin! Ja, vi gör mycket aktiviteter med våra barn och uppmuntrar de till att träna och testa olika sporter. Jag ser till att träna först, då är det mysigare och känns bättre att krypa upp i soffan när man vet att man varit duktig, det handlar bara om inställning och bestämma sig, alla mår bättre av att träna. Men mutor funkar också, om det inte görs för ofta. Yes, vi äter lördagsgodis…men bara en dag i veckan 😉

    Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.