Julbus och badhus mm

Crossfit 13 Dec 2015

Lite helg-recap 🙂

I fredags fick jag sparring av Jocke på träningen, vi kör båda Gorilla fitness.

Vi skulle först köra 7 varv av 2 Muscle Ups och 3 Power Cleans, vikten skulle vara 75 kg men jag lastade på 85 utan att veta om det. Jocke och Martin såg missen men sa inget förens efter WODen haha. Under hela tiden så kände jag mig sjukt svag och funderade på om det är knäskadan som gjort att jag tappat allt klipp…rätt skönt att efter se att jag hade 10 kg för mycket på stången.

Sen körde vi 27-21-15-9 av:

  • Thrusters, 45 kg
  • CTB
  • kcal rodd

Rätt jobbig…tog 14:10.

På eftermiddagen kom Calvin och Stephanie förbi och gästtränade på vägen ner till Växjö där de tävlade i går, dem vann tävlingen så klart.

I fredags hämtade jag även ut min nya XC70 på Rejmes i Linköping. Det är typ samma som jag hade men lite mer utrustad, en grymt bra bil.

 

På kvällen gick jag, Jill, Andreas och Jenny och åt på Shinnori i Linköping, lätt en av de bästa restaurangerna i stan. Dem hade sitt egna asiatiska julbord som är det godaste julbordet jag ätit. Det var massor av sushi, spätt, kött, sallader mm och riktigt bra.

Igår ville jag också träna, men Jill är borta och för att få med mig tjejerna till boxen så mutade jag med att åka till badhuset efter haha. Det var jag, tjejerna och deras kompis Julia som åkte, jag körde ett kort pass med Assault Bike, repklättringar och HSPU, sen blev det cardio på badhuset 🙂

Sjukt kul hade vi! Vet inte hur många gånger vi åkte rutschkanan men det var garanterat tvåsiffrigt.

 

På kvällen blev det så klart lördagsgodis och mys hemma.

Idag åkte vi också till boxen för att öppna och hålla i romwod passet, det gick inte heller smärtfritt och jag fick muta med presentera för att komma i tid haha…det går bra för mig nu…

Nicole var med på romwoden men sa att det känns ju inget och istället så körde hon mest egen gympa.

Lite smidigare än mig kan jag lova 🙂 Men min kropp har också 31 år av bindvävs bildning varje natt mer än henne som jag inte stretchat bort tidigare. Men bättre sent än aldrig…jag kanske bli rörlig igen när jag är 50 och jag kör lite varje dag.

Sen var det sags att uppfylla mutorna, Zoe skulle ha en pulka och Nicole en mjukis sköldpadda, hon samlar på mjukdjur och har typ 100 st, ska räkna, fota och lägga upp någon gång så ni får se.

Mina älsklingar och busungar…

 

Ikväll blir det lugnt även om jag måste jobba lite, det är ju trots allt lucia.

Måste tipsa om Svenskt Kosttillskott julkalender som har en produkt varje dag till super pris fram till jul.

Lucka 13 är en riktig favorit: Core Protein Pancakes

Så kolla in deras lucka med specialpris varje dag här: Svenskt Kosttillskott 

Hoppas ni får en skön och mysig Lucia 🙂

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.