Kul att just DU tittar in här :) Tack för att ni läser min blog...

Crossfit 23 jun 2015

Det är många som läser min blogg just nu och det tycker jag är grymt kul. Jag bloggar mest om min träning varje dag, men jag hoppas det kan inspirera er och motivera er att hålla igång när det går lite trögare för er. Jag försöker också hålla er uppdaterade om annat kul så som olika event och ProFitness Camps resor vilket kan ge er minnen för livet om ni hänger på. Sen blir det en del om Gladiatorerna så klart, speciellt när det går på tv, och just nu håller vi tummarna för en till säsong.

På senaste tiden har det blivit mycket om mitt nya projekt, Crossfit Highway, vilket jag hoppar ni har förståelse för.

Jag försöker ha någon slags variation och substans i mina inlägg och är glad att så många läser bloggen, utan er läsare så hade det varit ganska meningslöst att blogga.

Så TACK för att just du tittade in! 🙂

Nu till dagens pass.

Jag bestämde mig för att de skulle blir ett bra pass och för att vara på den säkra sidan tog jag 2 skopor Core Performance, det ger ca 20 g kolhydrater, massa aminosyror och annat bra som ger effekt om man är lite seg. Den räddar inte alla dagar men många pass blir garanterat bättre med den.

Har du inte testat den än hittar du den här: Core Performance 

Jag började med handstående träning. Först en stretch för handleden som är grymt bra och ger resultat, det är en stor anledning till att mitt handstående går bättre och bättre.

Sen körde jag shoulder taps och efter det satte jag PR i stilla handstående, ca 10s stod jag och det kändes som jag hade rätt bra balans för en gångs skull, kul!

Sen körde jag HSPU progressionen.

Efter det så avslutade jag med en WOD, 10 min amrap av:

Först 80 DU, sen så många varv som möjlig av:

  • 3 HSPU
  • 6 Clean and Jerk, 60 kg
  • 9 Wallballs

Vet inte hur många varv det blev men axlarna blev rökta och jag dog på HSPU i vanlig ordning.

Nu till en grymt kul nyhet gällande Crossfit Highway, vi har beställt en sådan här Outdoor BOX!

Cool va!! 🙂 Fullt utrustad med  stänger och vikter så att man kan köra pass med 10-12 pers.

Den kommer i början på juli och alla som köper medlemskap, enligt det erbjudande vi gick ut med igår till alla som anmält intresse, får träna gratis där tills stora anläggningen öppnar i September.

Vill du också ta del av det erbjudandet så kan du anmäla dig här nu, det är inte för sent än och vi har några medlemskap kvar till det priset: Crossfit Highway – Erbjudande

Nu på kvällen har jag badat med tjejerna trots det dåliga vädret, vi har 30 grader i poolen så man kan bara när som helst 😉

Jag kastade Zoe med GoPro kameran i handen och det gav den här bilden 😉

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.