Lyssnade på kroppen och fick ett PR som svar

Crossfit 1 jun 2015

Zoe hade kalas igår på Leos Lekland…ja efter Nicole haft typ 30 barn hemma på sitt och det blev kaos så kände vi att det var värt att leja bort förberedelser och städning till Leos personal 😉

Zoe valde Disco rummet och var riktigt nöjd med alla lampor och de dansade järnet mellan pannkakstuggorna.

De var typ 20 barn totalt på kalaset och efter mat och tårta så blev det bus i 2 timmar. Jag var med ett tag, en timme typ, och körde skumbollskrig med dem…eller snarare mot dem, det blev jag mot barnen så klart. De hade hyfsat numerärt övertag plus att de hade kanonerna på skeppet haha…jag fick några bollar i huvuded kan jag lova 🙂

Sönderbombad och svettig gav jag upp efter en timme och kollade på när Lukas Högberg tog sid till Crossfit Games igen, så grymt starkt och jag är så glad för hans skull. Jag såg också när både Solid och Crossfit Fabriken tog dig vidare till Games. Solid vann hela Regions (EM), sjukt starkt och det ska bli kul att se hur det går för dem i Games.

När vi kom hem hade jag tänkt att träna och mentalt var jag sjukt laddad efter att ha sett på Crossfit mest hela dagen. Men i koppen kändes det inte hundra, jag velade och velade men tillslut så sket jag i det och bestämde mig för att äta ordentligt och sova lite längre så att kroppen fick vila lite extra.

Idag när jag vaknade så kändes kroppen bättre och jag var taggad för ett bra pass, jag kände på mig att det skulle bli bra och jag bestämde mig helt enkelt att det kommer bli bra.

För att toppa upp energin och ladda på så tog jag två skopor av min PWO Core Performance

För att även se bra ut på passet (minst lika viktigt haha) tog jag på mig nya orangea Dcore Tag Tee, jag älskar alla Tag Tee t-shirts, de är lätta och sköna på. Du hittar de här på Svenskt Kosttillskott: Dcore

Lite mobilitet senare så var jag igång och först på schemat var 8 set av en Hang Snatch + en OHS var 90 min på 84% av min max Snatch.

Jag har 62,5 kg vilket jag tog för 2 v sedan och och skulle alltså köra på 52,5 kg. Jag körde igång och det kändes så lätt att jag valde att köra på minuten istället. Efter 4 set så tänkte jag att jag måste lasta på så jag ökade med 5 kg varje lyft och vips så var jag på 65 kg och tog mitt PR i Snatch. Sen testade jag på 70 kg och klarade det också på andra försöket, inte lika snyggt som 60 men ändå, så jäkla kul.

här är lyftet:

Känns så skönt att det äntligen börjar lossna och att jag kan komma bak i en position med axlarna där jag kan fånga vikten och kontrollerade, det gör att jag vågar gå under vikten och då kommer ökningarna snabbt.

Sen körde jag viktade ringdips, 3×5 reps med 10 kg och reppa ut på sista.

Efter det körde jag MU på minuten (1 min 1, 2 min 2 osv) och det gick också bra trots att jag just nu är slät och väger 105 kg. Höften var med mig och jag fick höjd. Jag klarade 5 obrutna som bäst, helt ok för att vara mig.

Sen var det dags för en intervall WOD…så klart.

3 ggr 5 min Amrap med 3 min vila mellan av:

  • 9 kal rodd
  • 9 CTB
  • 9 Thrusters (35 kg)

CTB gick rätt bra och jag gjorde alla 9 obrutet första intervallen och hann med 3 varv plus 5 kal rodd. De andra fick jag bryta upp lite men jag hann med 3 varv i alla fall.

Nöjd kille efter ett bra pass 🙂

Man kan säga att det var klokt att lyssna på kroppen igår och får till ett riktigt bra pass idag, det gav bra med självförtroende och nu är jag taggad för ett till bra imorgon.

Måste avsluta med en bild på Smulan som har fått för sig att hon ska sitt på Kaylee haha…hon gå alltså på riktigt och sätter sig på Kaylee flera gånger om dagen när Kaylee ligger och vilar haha

Nu blir det bad med tjejerna och sen mera jobb.

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.