Midsommar på Stenskär

20 jun 2015

I helgen har jag jobb och träning på hyllan och bara myst med familj och vänner, firat en underbart kul midsommar och laddat batterierna. Det har varit mycket jobb senaste veckan med lansering av Crossfit Highway och kommande resor så det var skönt att koppla bort allt ett tag.

Vi åkte i torsdags från Linköping till min mamma i Solna och hälsade på, hon bjöd på middag och frukt med glass till efterrätt.

 
Jill åkte och hämtade sin kompis Karin som skulle med. Sen kom brorsan med sin Porsche Carerra S, riktigt skön bil, och så drog vi alla till landet i Stenskär utanför Öresund.

 
Verkade som vi hade tur med vädret på midsommar jämfört med många andra och solen tittade fram när tjejerna korkade upp vinet.

 

Det är Jills familjs landställe och det kommer alltid ut många kusiner, släkt och vänner så det blir ett grymt skönt gäng som firar.

 
Jag och brorsan åkte skrinda med tjejerna, långsam attraktion kan man lugnt säga men en klassiker.

  

Sen tittade vi på midsommarfirandet vid Stenskärs ladan och det var grymt mycket folk som vanligt. Tjejerna körde fiskdam och chokladhjul, tills vi vann så klart vilket betyder att vi köpte två chokladaskar för över 200 kr haha. Vi var också med på dragkampen men se gick vi hem och fikade. Jills kusin anna hade gjort grymt goda stubb bakelser.

 
Sen körde vi kubb, grymt kul spel.

 
På kvällen grillade vi oxfilé och år ännu mer. 

När barnen somnat spelade vi tecken, riktig kul kortspel. Det var jag och Martin mot Jill och Karin. Vi vann varsin match och det står 1-1…det ska avgöras kan jag lova. Kaylee ville vara med haha

Idag så åkte vi in till Öregrund och åt en mysig lunch på Jakten. Vädret var ännu bättre idag och det var riktigt varmt.

 
Sen mötte vi upp delar av gänget från midsommar igår, de åkte in till Öregrund och festade medans vi stannade på landet.

 
Självklart köpte vi en glass på Öresunds Glassbar, de har riktigt bra glass där.

 
Öregrund är en riktigt mysig liten stad och vi hängde kvar ett tag och njöt av solen.

  
     

Jag älskar att vara i Öregrund när vi är på landet, det är så vackert där.

När vi kom hem till landet igen så gick vi till Norrudden med hundarna. Det är en fin promenad längs vattnet innan man kommer ut till klipporna.

  

Där badade jag en snabb sväng, det var kallt men ändå inte så kallt som jag trodde det skulle vara.

 
Hundarna badade också en del.
 
Nu på kvällen har vi grillat igen och det har varit en underbar dag till på Stenskär. Det är riktigt mysigt att vara här med familjen och ta det lite lugnt och jag längtar till senare i sommar när vi kan åka hit igen.

 
Men nu åker vi hem för att jobba och ta hand om huset. Hoppas på bra väder imorgon så vi kan bada i poolen 🙂

/P  

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.