Min födelsedag, en grymt bra dag!

Crossfit 21 apr 2016

Jag fyllde 39 år idag och den bästa presenten var nästan att jag fick sova ut och vaknade 9 🙂 Det behövdes också för jag blev lite förkyld igår innan jag gick och la mig.

Det blev ingen träning idag men vi snackade igenom taktik inför MK-Open tävlingen i helgen dit CrossFit Highway skickar ett lag med mig, Andreas, Tomas Carro, Isa och Liselott. Vi testade WODarna igår och det kändes bra, vi tog oss till final förra året och det är helt klart målet i år också.

Födelsedagsfirandet började redan i boxen när Andreas tog fram en princesstårta till kaffet.

När jag kom hem sken solen och frugan hade förberett oxfilé mm till middag som jag grillade…självklart blev det en och annan Plus korv också 😉 Den kommer ut i butik nästa vecka förresten.

Tjejerna hade dukat fint med ballonger mm.

Vi åt en grymt god middag och hundarna var också sugna på lite oxfilé haha  

Till efterrätt så hade Jill och tjejerna gjort denna fina tårta 🙂

Den var riktigt god och vi åt nästa upp hela..

Sen fick jag överraskande nog 4 paket, hade räknat med ett kanske, man önskar sig ju inget när man är äldre. Alla 4 fyra var också riktigt grymma, det var en hamburgarepress, nya grill tänger och en grillkorg till grillen…och så en bruk Nutella så klart haha

Det känns skönt att bli äldre samtidigt som man nu förstår hur mycket tid man har kvar, minst 60 år till, för jag har tänkt att bli 100 haha. Ju äldre man blir desto mer erfarenhet får man från allt man upplever och desto mer nöjd blir man, man behöver inte längre känna att man jagar att göra vissa saker och då förstår man att det är mycket kul tid kvar, ingen stress liksom.

Måste också tacka alla mina vänner och alla andra som gratulerat mig, vissa skickar sms, vissa sjunger på videos, andra skriver på FB eller Insta. Oavsett hur jag fick den så blev jag riktigt glad för var enda gratulation, var och en gav ett leende på läpparna när jag lästa dem. Man kan säga mycket om sociala medier men när man fyller år är det helt fantastiskt vilken glädje man får.

Men det bästa med denna dag var att jag fick fira den med min familj, mina tjejer mitt allt, därför blev det en grymt bra dag! 🙂

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.