Nästan 1/4 ton :) Och så var det semifinal...

Crossfit, Gladiatorerna 7 jun 2015

I förgår tog frugan PR, nu var det min tur! 🙂

Det var marklyft på schemat i Gorillafitness programmeringen, men inte maxning utan 3 set med 5 reps med vikten baserat på 5RM. Jag har inget 5RM så jag bestämde mig för att skaffa ett. Jag byggde upp och det kändes bra, en 5:a 180 kg var lätt så jag prövade 200 kg och klarade 5 även då relativt lätt. PR:et på tavlan var 225 kg, Erik tog det från mig för ett tag sedan och jag tänkte att det kan jag ta tillbaka. Jag lastade på 235 kg och det gick också lätt så jag bestämde mig för att sätta nytt PR och lastade på 246 kg, jag har 245 kg sen tidigare, här har ni lyften:

Fick kämpa lite på 246 men det gick relativt enkelt och jag borde kanske lastat på 250 kg så jag nått 1/4 ton gränsen 😉 Det är rätt ballt att ha lyft det…men det får bli nästa gång.

Sen körde jag HSPU progressionen och det känns om jag blivit en hel del starkare i axlarna av den.

På programmet var också en par WOD som jag fick med mig Jesper på.

I par kör 2 varv på tid av:

  • 60 kcal row
  • 50 TTB
  • 40 Burpees
  • 30 Burpee Box Jump Over 60cm/50cm
  • 20 Muscle Ups

Kul WOD och riktigt kul att köra med Jesper, han är bra och håller högt tempo vilket gör att jag också ligger på. Vi delade det mesta rakt av men han körde 2:or på MU och jag 1:or. Vi var klara på 21:45 vilket vi är nöjda med, kul WOD som sagt…

På kvällen kollade jag och tjejerna på semifinalen av Gladiatorerna. Det var en riktigt bra semifinal förutom att min vän Hugo inte gick vidare till final. Vi möttes först i Attackbollen och det blev en stenhård match, jag satte ett par bra tacklingar tidigt, sen kom han igång och bjöd även på en skön snurr fint på slutet när jag kastade mig för att tackla honom.

Poäng matchen mellan Hugo och Emil blev grymt jämn, Emil vann med 2 poäng och startade bara 1 sek före. Jag minns hur jag stod backstage och hejade och skrek när de sprang Hinderbanan. Emil ledde lite fram till poolen där Hugo kom ikapp och forcerade på fram till balanshindret där han är på väg om. Men han sätter tyvärr foten framför den vita markeringen och måste köra om första bommen, då är det kört. Emil klarar båda och har några meter tillgodo upp för pyramiden och fram till rullbandet. Innan Hugo kommer ner från linbanan så springer Emil upp och vinner, grattis Emil.

Men jag tyckte så synd om Hugo och ville verkligen att han skulle få chansen i finalen. Men det blir inte alltid som man vill och i slutändan så har det varit grymt kul att ha Hugo med i programmet, har är en skön kille som bjuder på sig själv.

På damsidan så ledde Clara ganska stort efter alla grenar och startade 5 sekunder för Michelle. Men Michelle var grym i Hinderbanan och åt upp sekund efter sekund på Clara. Vid rullbandet var hon nästa ikapp och när Clara inte kom upp så gjorde Michelle det och vann, grattis.

Publiken igår på semifinalen var sjukt bra, vilket jäkla tryck det var i arenan och många hade gjort snygga skyltar. Jag kan lova att vi ser alla skyltar, var och en av dem, när vi kör där inne. Jag blir extra glad när jag ser ”Pansar” på någon skyllt och tar lite extra för att ge tillbaka 😉

Här kommer lite sköna publikbilder.

      

Nästa vecka är det en semifinal till på fredag kl 20:00 och sen den stora finalen på lördag kl 20:00, det får ni inte missa.

Jill har fått för sig att vi ska fixa till lite runt poolen och steg ett är att måla spaljén vit. Sen ska vi tydligen köpa nya utemöbler. Jill är på hudutställning och jag och Zoe fick börja med det istället…det är inte super kul att måla spaljé kan jag lova även om vi ser glada ut på bilden 😉

 

Men det kommer bli fint när det är klar.

Påminner om att det finns platser kvar på ProFitness Camps – Marbella 7-14 Oktober 

IMG_0896.JPG/P

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.