Nu kör vi!!

Gladiatorerna 12 Nov 2015

Igår var det vila hela dagen. Det enda vi gjorde var att spela in versus grafik, alltså den rörliga bild som kommer upp brevid utmanaren inför en match. Vi filmar mot green screen och sen lägger de på bakgrund och grafik.

  
 Det tog typ 1 min att spela in, det är sminket som tar tid, Athena satt tex över 2 h medan de fixade hennes hår, men sen blir hon sjukt snygg också.

 
På kvällen efter middagen spelade jag, Toro, Eddy, Timmy och Zimzon poker. Det var länge sedan jag gjorde det och det var riktigt kul, jag kom 2:a efter en heads up mot Eddy.

Idag är det äntligen dags för att spela första avsnittet och det ska bli grymt skönt att komma igång. Som ni kanske vet så är Micke (Prime) inte med i år vilket betyder att jag och de andra kommer få hoppa in Ringarna…och jag har ringarna idag haha Det kan gå hur som helst men det ska bli grymt kul att köra dem igen även om det är pirrigt och nervöst. Jag körde dem en gång för 2 år sedan och då fick jag inte ner honom, det ska jag få nu! 😉

Jag ser grymt mycket fram emot Gatlopp, Duellen och Hängbron i år, de har känts riktigt bra på träningarna.

 
Vill ni se fler bilder från träningarna så kan ni kolla in bildbomben som Alex på Tyngre lagt upp här: Tyngre – Bildbomb från Gladiatorernas träningsläger

Nu kör vi!!

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.