Perfekt avslutning På en fantastisk resa!

Crossfit 14 okt 2015

Sista dagen började med att vi gick upp 07:00 för att ta våra frukostpåsar och åka mot Mikes Gym. Där väntade världens tuffaste hinderbana och alla resenärer hade en både utmanade och kul dag framför sig, dem skulle få visa ifall dem hade det som krävs för att uppfylla Mikes motto ”Do it like u mean it”.

När vi kom fram började vi med en genomgång av hinderbanan.

Mike visade hur alla ca 50 hinder skulle göras.

Sen delade vi upp oss i startgrupper och stack iväg.

Jag och Fredrik sprang den under förra ProFitness Camps resan, banan är så kul att vi var tvungna att köra den nu igen så klart 🙂 Jag ville slå min bästa tid på 46 min något och helst gå under 45 min så slå Lanners tid. Lanner och Lukas ska tävla i CrossFit i Istanbul i helgen så de avstod att springa för att spara sig till tävlingen så klart.

Men alla resenärer körde banan och gjorde det riktigt bra.

Det är en tuff banan men dem kämpade hårt.

Och dem tyckte det var grymt kul även om flera sa att det är det tuffaste dem gjort och jag förstår dem, den är verkligen tuff. Speciellt om man gör allt mer föreskrivna vikter och reps.
  

Jag kände rätt tidigt att jag inte hade det som krävdes för att matcha Lanners tid och gå under 45 min men jag pressade på bra och gick in på 48:50. Under 50 min är riktigt bra och jag är nöjd med det resultatet med tanke på hur formen är just nu.

Självklart laddade jag med Core Performance innan och under loppet för att orka mer, det hjälpte garanterat.

Efter loppet var det foto session med Mike så klart.  

Han spexade som vanligt 😉

En riktigt skön profil och cool snubbe, jag vill också vara lika stark som honom när jag är 50 år.

Sen åkte vi till Aloha Hill Club och solade och badade.

På kvällen hade vi avslutningsmiddag och alla klädde upp sig fint och var redo för lite fest.

BBQ buffén som Aloha bjöd på var fantastiskt god.

Maten har varit helt grym hela veckan och så även ikväll. Det fanns allt, grillad entrecote, kyckling, hamburgare mm och alla åt massor, det var dem värda.

Sen delade vi ut priser till vinnarna i tävlingen från dagen innan, priser för bästa tider i hinderbanan och även priser för andra utmärkelser under veckan.

  

Tex vann Björn en PWO för att han varit ”veckans krutgubbe” och trots sina 54 år spöat skiten ur alla unga grabbar i många utav passen, grymt inspirerade och kul.

Hela resan har varit fantastik, det var ett underbart gäng även denna gång på ProFitness Camp och vi har haft så kul. Veckan och tiden har gått jätte fort och det var sorgligt att behöva säga hejdå till alla idag när dem skulle åka hem. Men alla lämnade Marbella nöjda efter en vecka full av intryck, nya vänner för livet och en lagom dos träningsverk. Det lät på flera som att vi vill åka igen och jag hoppas få se dem på någon resa i framtiden 🙂

Jag måste också tacka mina fantastiska coacher på resan, Lukas Högberg, Rickard Lanner och Fredrik Aronsson. Dem har gjort allt för att alla ska lära sig så mycket som möjligt under resan och samtidigt få en utmanande tid i en inspirerande miljö. Utan dem hade vi inte kunnat leverera en så bra resa och det har varit ett nöje att arbeta med dem, 3 underbara coacher och vänner för livet, tack grabbar! 🙂

Jag älskar att göra dessa resor och få folk att komma igång med sin träning, få dem att lära sig nya saker och rätt teknik, få dem utmana sig och sätta nya mål och framförallt föra samman dem med likasinnade som de kan dela sin passion för träning med, både under resan och när det kommit hem.

Nästa resa blir 18-25 maj 2016 förutsatt att vi får in tillräckligt med intresseanmälningar, denna gång är coacherna Karl Dyall, Rikard Lanner och Andreas Byfeldt utöver mig, också en grym trio. Så är du sugen och vill du ha förtur när platserna släpps så ska du anmäla ditt intresse här (ej bindande): ProFitness Camps – Marbella Maj 2016

blogg

Nu stannar jag, min familj, Lanner, Lukas och Fredrik kvar några dagar och solar, badar och tränar, ska bli skönt 🙂

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.