Rensade kroppen från skiten

Crossfit, Kost & recept 20 okt 2015

Vi har köpt en ny soffa från EM Möbler som vi hämtade igår. Jag satte ihop den, sen gick jag på toa och när jag kom tillbaka hade skithundarna redan invigt den haha

Dagens pass började segt, jag körde min mobilitet och sen HSPU progression, det gick sådär även om axeln var bättre idag.

Sen körde jag Czech pullups och L-sit, jag kände mig svag och kroppen svarade inte riktigt. Jag tror det beror på att jag åt lite mycket skit sista dagarna på resan och under helgen, massa gluten och socker, det gör min kropp seg och dålig.

Därför bestämde jag mig för att rensa ut lite och köra en tuff WOD så jag svettades ordentligt. Det blev en med varannan Assault Bike varannan rodd som jag såg Jeff Bridges kört.

Den sög rätt bra och framförallt så blev rodden dålig efter cykeln, kunde inte alls hålla mitt vanlig tempo.

Jag var klar på 22:20 och även om det var segt under tiden så kändes det riktigt bra efter, det känns som kroppen verkligen svettades ut en del skit. Jag har även börjat äta bra och jag hoppas det märks på morgondagens pass 🙂

Måste tipsa om Svenskt Kosttillskott nya Delite protein, det är så sjukt gott.

Det är ett nytt protein med massa goda smaker. Jag har testat smakerna Real Toffee, Coconut Bounty, Chocolate Banana Split och Wild Strawberry Yoghurt. Proteinet är gjort på mjölk från Svenska gårdar vilket jag tycker är bra, kvalitén är också bra och den innehåller hög andel essentiella aminosyror vilket är viktig att tillföra vid träning.

Men framförallt så är alla jag testat riktigt goda, alla innehåller bitar av något som gör smaken lyxigare, Coconut Bounty (min favorit) innehåller cocos flingor och Wild Strawberry Yoghurt små torkade jordgubbsbitar, mums.

Igår tog jag Chocolate Banana Split med kvarg och skivade i banan, det var också en höjdare.

Ni hittar proteinet med alla smaker här: Core Protein Delight

Gratis teknikkurs på CrossFit Highway

Bor du i Linköping och är nyfiken på CrossFit, precis som jag var för ett par år sedan?

Då har du chansen testa CrossFit i en månad för 680 kr (480 för studenter) och på köpet få en GRATIS teknikkurs på 3 timmar.

Kursen hålls nu på söndag den 25/10 och vi har några platser kvar. Vi går igenom teknik för marklyft, knäböj, pressar samt grunderna i olympiska lyft.

Är du intresserad så kan du läsa mer och anmäla intresse här: CrossFit Highway – Teknikkurs

fb_ad

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.