Sjukt bra! Det är mycket som är bra...

Crossfit 1 jul 2015

Att Sverige vann U21 EM igår var sjukt bra! Jag såg matchen och även om Portugal var grymma första 20 och pressade på så gav Sverige inte upp. De kämpade och hade en del farliga chanser också, speciellt i andra. När det blev straffar så kände jag på mig att Sverige skulle vinna, de såg taggade ut, orädda för uppgifter och ville ta chansen, de hade inget att förlora och allt att vinna. Det såg man också på straffarna, de bara smällde in dem och vann med 4-3. Glädjen de visade efter var så skön att se, jag har varit med och tagit Sverige från grupp 2a till 1b i Europa serien för nationer i Rugby, när vi vann den avgörande matchen efter 2 års turnerande runt om i europa så var glädjen också obeskrivlig. Man var så glad att man inte visste vad man skulle säga eller ta vägen, det var bara att njuta, precis som grabbarna igår.

Jag kände mig hängig imorse och valde att vila från träningen idag, däremot åt jag en riktigt god och bra lunch på Hälsofreak så att jag ska bli frisk. Och alltid en kall Nocco till maten, det är grymt gott.

Sen åkte jag förbi lokalen och kollade in bygget. Det går framåt och nu är väggen som delar av Pass utrymmet och Open gym på plats.

Det blir riktigt stora ytor och sjukt bra när det blir klart 🙂

Vi har redan sålt över 100 medlemskap och det är grymt kul att intresset är så stort.

Nu har vi ett nytt erbjudande om medlemskap ute nu där man kan köpa ett årskort till förmånligt pris och får träna gratis i sommar i vårt coola ute-gym som kommer till nästa helg.

1

Den blir grymt cool och det ska bli riktigt kul att köra igång.

Vill du ta del av erbjudandet så ska du gå in här och anmäla intresse så hör vi av oss: Crossfit Highway

En annan sak som kommer blir sjukt bra är vår nya ProFitness Camps resa som vi kör i samarbete med Svenskt Kosttillskott. Den lanserades i helgen och coacher är inga mindre än Lukas Högberg, Rikard Lanner, jag och så en mobilitet coach. Resan är till Marbella 30 september  till 7 oktober.

Är ni sugna på att följa med på den så anmäler ni intresse här: Svenskt Kosttillskott Training Camp

700x350_2

En till sak som är sjukt bra är vädret! Galet varmt idag, äntligen, och nu måste jag ut och bada i poolen.

DCIM109GOPRO/P

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.