Snart öppnar vi Crossfit Highway i Linköping Fan va kul det ska bli! :)

Crossfit, Så tränar jag 15 jun 2015

Nu händer det grejer! 🙂

Det här är så jäkla kul att jag inte vet vart jag ska börja. Men jag ska öppna en stor träningsanläggning för funktionell träning med min kompis Andreas och Benny och det ska bli så kul! ☺

Andreas har coachat mig som ni vet, vi har tränat tillsammans en hel del och även varit på träningsresa nyligen. Vi har alltid pratat om att det vore grymt kul att göra något tillsammans inom träning och när han slutade på Crossfit Linköping så började vi prata mer om det. Sen av en ren slump så kom Benny till oss med en fet lokal och frågade om vi var intresserade av att hitta på något i den.

Några snabba svängar senare så är det alltså klart att jag, Andreas Lindberg och Benny Valtersson öppnar Crossfit Highway i Linköping, en 900 kvm stor Crossfit-anläggning som kommer ha allt:

  • 300 kvm för pass
  • 300 kvm för Open gym
  • Påkostade riggar och utrustning från Hatlex
  • Barnrum
  • Stor butik med tillskott, kläder och utrustning för träning
  • Café
  • Genomtänkt träningsschema
  • Barnpass med Pansar 😉
  • Föreläsningar mm

Vi kommer ha premiär i September MEN redan i juli kunna erbjuda unik och kul träning i vår utomhus box som kommer ligga i direkt anslutning till våra lokaler.

Vill du ta del av våra generösa lanseringserbjudanden först av alla så ska du anmäla intresse här (ej bindande): Crossfit Highway

kollage_med_logo

I samband med att detta har växt fram har jag också bestämt mig för att sluta som VD på Twingly. Jag har haft en mycket kul och lärorik resa på Twingly och varit med att utveckla bolaget från ett satsande försäljningsbolag till ett närmast rent utvecklingsbolag. Min kompetens ligger inom sälj och marknadsföring och det finns bättre personer för att leda ett utvecklings bolag. Detta beslut har även påverkats av att jag under senaste året fått mer och mer förfrågningar på uppdrag inom träningsbranschen och känt att mitt varumärke är väldigt starkt i träningsbranschen. Så det ligger till lika stor del till grund i mitt beslut att slut som VD på Twingly.

Jag kommer fortsätta att konsulta på Twingly som säljare under en tid samtidigt som jag ska satsa på att bygga upp Crossfit Highway och mitt event bolag Biceps Event AB samt fortsätta producera ProFitness Camps resor och börja erbjuda mer tjänster mot träningsbranschen.

Jag älskar verkligen träning och hälsa, så att få jobbar med folk och leverera upplevelser och inspiration är det jag verkligen vill. Därför ska det bli så kul att jobba med tjänster kring träning och satsa på det helhjärtat.

Jag har minst sagt en spännande framtid framför mig, och inte minst tillsammans med Andreas och Benny 🙂

Som sagt, grymma lanserings erbjudanden kommer snart, in och anmäl intresse för att få dem först: Crossfit Highway

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/P

1 kommentar

Filip 15 jun 2015

Kul och se att du alltid går efter vad du känner är bäst för dig och vad du trivs med! Respekt Peter! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.