Sömn + PWO = PR

Crossfit, Så äter jag 27 maj 2015

I natt fick jag 7 timmars sömn, det behövdes, jag var mycket mer fokuserad på jobbet och mer laddad att träna än igår.

På schemat idag var det OHS, vilket är kul och jag var laddad för ett bra pass med tanke på att det gick så dålig igår. Jag laddade upp under uppvärmningen med 2 skopor av min PWO Core Performance.

Sen var det först 5 set 3:or OHS. Jag körde mina 3:or på 60 kg och det kändes riktigt bra och lätt, så lätt att jag bestämde mig för att testa maxa, jag har 80 kg sen ett par veckor tillbaka. 80 var inga problem idag och jag tog även 85 g också, här har ni det:

Willam som jag tränade med körde sina 3:or på 105 kg haha…så jag har en bra bit kvar även om jag gör lite framsteg nu. Det är bara att jobba på med mobiliteten så kommer 100 också snart 😉

Sen körde jag Hang Clean + Front Squat + Jerk, 5 sets, kändes också bra.

Efter det körde jag Czech pull-ups (Pullups i rep) och Bar muscle up träning innan det var dax för intervall WOD.

WODen idag var 3 swt 5 min Amrap med 1 min vila av:

  • 8 Power Clean (50 kg)
  • 8 Toes 2 Bar
  • 8 Boxjump overs

Det var greppet i T2B som jag var mest orolig för men det höll hela vägen. Jag han med 4 varv +1, 4+1 och 4+3 på sista, var riktgt nöjd med det och kroppen svarade bra trots att det var mot slutet av 2 h träning. Innan WODen tog jag en skopa till av min PWO för att toppa upp energin och det hjälpte garanterat. Efter försökte jag få en High five av Nicole som var med och hejade…men det gick inte idag, hon tyckte jag kunde tagit i mer… 😉

Som ni vet hade vi med oss Core Performance till resenärerna på senaste resan i Malaga. Det var riktigt kul att så många gillade den och flera sa att det är skönt med en produkt som inte innehåller så mycket konstigt i och inte ger en dip efter en timme utan levererar energi genom hela passet. Jag blir glad av att höra det och kan bara hålla med.

Har du inte testat den är det dags 😉

Du hittar den här: Core Performance

Efter passen gäller det att påbörja återhämtningen snabbt och då är detta marknadens bästa produkt: Extraction

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.