Springa kan jag i alla fall…

Crossfit, Kost & recept 19 aug 2015

Blir svårt att toppa gårdagens inlägg om kärlek idag, kul att det var så uppskattat och hoppas många tar till sig tipsen så att deras förhållanden håller och det bli färre skilsmässor bland mina läsare än statistiken normalt säger 😉

Börjar med ett tips, Svenskt Kosttillskott har släppt en ny smak av sin Core BCAA som jag testade idag. Smaken är Citrus Lemonad och den var riktigt god, men inte min favo, det är Peach Breeze fortsatt.

Jag tar BCAA varje morgon tillsammans med vitaminer och Omega 3, det sätter igång proteinsyntesen och ökar förbränningen, sen håller det mig frisk och jag är nästan aldrig sjuk så länge jag tar det på morgonen. Här hittar ni produkterna:

I helgen ska ju jag och Andreas tävla i Solid Open på Stadion och idag körde vi vårt sista pass innan helgen.

Igår släpptes första WODen på tävlingen och idag den andra. Den andra är 800 m löpning och en del gnäller över det, tex Lanner och Herou för att de inte tränar/gillar löpning. Jag ogillar också att springa och har inte heller tränat löpning på länge men själv tänkte jag: ”i alla fall en WOD där jag kan tekniken typ lika bra som alla andra haha…”. För om vi ska vara ärliga så kan alla springa rent tekniskt om man jämför med tex CTB, MU eller Snatch där man kan vara begränsad pga rörligheten och tekniskt ha svårt utföra på den nivå som krävs för att haka på de bästa. Men i löp-WODen så är det pannben och kondition som kommer avgöra, pannben har jag 😉 …konditionen är sådär men jag kommer i alla fall ha samma chans som alla andra när signalen går.

Här hittar ni mer info om tävlingen och biljetter: Solid Open

Idag körde jag och Andreas en lugn genomkörare…tänkte vi 😉 Amrap 15 min av:

  • 20 DU
  • 10 Wallballs
  • 10 T2B
  • 10 Boxjump overs
  • 5 Squat Snatch (40 kg)
  • 10 OHS (40 kg)
  • 10 Burpees
  • 400 m löpning

Det var bra mycket jobbigare än vi trodde och vi fick lite syra i benen iför löpningen även om tanken var att inte dra på sig syra. Ja, ja, nu kan vi inte göra annat än att äta, vila och ge järnet i helgen, kul ska det bli i alla fall.

Igår fick vi upp beach flaggor utanför infarten till CrossFit Highway så att fler ska hitta till oss enklare, snyggt va!? 🙂

Det är fortfarande riktigt många som går på Prova-på passen och det är super kul. Intresset för CrossFit Highway växer och vi har utökat passen till 10 pers så att fler ska kunna träna. Den 19/9 kommer vi ha premiär av stora anläggningen med massa gäster och happenings och efter det så kommer ännu fler att kunna träna, har kul och komma i form tillsammans. Mer info om invigningen kommer så klart.

Vill du också prova-på gratis så kan du boka dig enkelt här: CrossFit Highway – Boka pass 

Och missa inte vårt förmånliga erbjudande om medlemskap här: CrossFit Highway – Bli Medlem

Nu blir det mobilitet och sen sova.

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.