Stadsfest och högsommar

Crossfit, Gladiatorerna 29 aug 2016

I slutet på förra veckan var det sjukt bra väder, vilket jag antar att ni inte missade 😉

Brorsan och Amanda var på besök och vi hängde mest i poolen hela dagarna, det gick knappt göra annat, riktigt skönt.

Även Smulan badade och simmade i 10 minuter ena gången, hon tyckte det var så skönt.

Jag och Nicole körde massa hopp i poolen i vanlig ordning och bland annat gjorde vi synkade volter och ryggplask, här har ni synkat ryggplask 🙂

Haha…snyggt va!

På kvällarna var det grillat som gällde. Vi grillade både Gudruns oxfilé och min egna Protein Plus Korv så klart, så gott!

Under slutet av förra veckan och i helgen var det Stadsfest i Linköping med massor av aktiviteter, marknad, konserter etc. Tex spelade Miriam Bryant, Petter och flera andra kända artister och det kostade inget att se dem. Det mesta aktiviteterna på stadsfesten var gratis och jag tycker det är riktigt kul att Linköping anordnar det årligen och bjuder på mycket.

Det var också flygdagar på militärbasen under helgen som en del av Stadsfesten och vi åkte dit på lördagen. Det var flera olika uppvisningar med jetplan mm, rätt coolt. Men det var sjukt mycket folk och barnen orkade inte så länge i värmen.

Så vi åkte in till stan och åt på matfestivalen de byggt upp på Storgatan, jag tog dubbel känguruburgare och det var riktigt gott. Kängurukött är bara 2% fett i och grymt mycket protein, men ändå saftigt vilket man inte kan tro. Jag har inte hittat det i Sverige tidigare så det var kul att prova.

Sen gick vi till domkyrkan där dem hade massro av gratis aktiviteter för barn. Tjejerna målade fina teckningar 🙂

Sen ville de åka karusell, ni vet en sån där klassisk som åker runt-runt och vagnen man sitter i snurrar också runt sig själv. Tjejerna vägrade åka utan mig…och shit vad det snurrade. Den höll på i 5 min och det var på gränsen till för länge även för mig…aldrig igen haha

Tommy kom och hälsade på och vi grillade oxfilé på kvällen och tog några öl i solen…oxfilé kan jag äta varje dag, det är så gott.

På kvällen gick vi ut och festade och det var riktigt mycket folk på stan. Jag festar en gång om året i Linköping typ och i lördags var den gången 😉 Vi hade grymt kul och dansade massor på Sliver, deras DJ körde riktigt bra musik.

Men idag var det tillbaka till träningen.

Jag har lite ont i ljumsken och valde att haka på Andreas pass istället för mitt, jag hade ben och han hade mer överkropp i sitt.

Först körde vi strikta hantelpressar, er arm i taget, 6 reps x 4 set, 1 min vila mellan. Efter det körde en hands hantelrodd, 8 reps x 4 set på varje arm, 1 min vila mellan. Det gick rätt bra och jag kände mig ganska stark.

Sen skulle vi köra intervall WOD…inget jag var super sugen på och jag kände av helgens fest i kroppen.

Så jag smällde i mig 2 skopor av min PWO Core Performance och vaknade till liv lite.

WODen var 4 varv av:

  • 1 min Assault Bike, över 450 watt men så hög watt som möjligt
  • vila 15 s
  • 45 s bar faceing burpees
  • vila 4 min

Jag höll runt 700 watt och Andreas lite mer. Jag han med 18 burpees varje gång och Andreas 1-2 färre.

Det gick ok även om jag trodde att jag skulle dö sista varvet…sen försökte vi flexa lite, det gick sådär haha

Efter passet tog vi båda Core Gainer direkt för att få bästa återhämtningen. Du hittar min PWO och gainern här:

Core Performance

Core Gainer

Sen måste ni testa nya Core Protein Bar! Jag har prövat smaken Chocolate Cookie Chruch och det var på riktigt en av de godaste bars jag ätit någonsin, och då har jag ätit många olika. Denna har dem lyckats med sjukt bra. Just nu är det 25% rabatt på den och ni hittar den här:

Core Protein Bar

Men jäklar va Andreas är i sjuk form, måste tighta till lite innan Gladiatorerna, den saken är klar! 😉

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.