Stolt så att tårarna kom!

Crossfit, Gladiatorerna 22 mar 2016

I lördags när jag satt i bilden påväg till Barnmässan så tävlade Nicole i truppgymnastik med sitt lag, tråkigt att jag missade det men Jill var på plats och höll mig uppdaterad. De var 13 lag som tävlade och många var mycket äldre än Nicole lag. De tävlar i hopp och tumbling (det är när man gör övningar på rad på en långmatta), efter hälften kört så låg dem 1:a i Tumbling skrev Jill, jag blev sjukt glad och höll alla tummar som fanns. I hopp blev de inte placerade men sen skrev Jill att de fick Silver i Tumbling och jag blev så stolt att tårarna var svåra att hålla inne.

I Truppgymnastik delar de även ut ett pris till, ett pris som går till bästa lag med avseende på att peppa varandra, ha kul och hejat på de andra lagen, alltså pris i sportsmannaanda kan man säga.

Det plingar till i min telefon och Jill skrev att de vann guldmedaljen för bästa lag, då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna och jag grät i bilen på motorvägen. När jag samlat mig lite ringde jag och prata med Nicole och försökte förklara hur stolt jag var och hur glad jag var för hennes skull. Det bästa var att få höra hur kul hon hade haft under tävlingen och hennes glädje, att vinna pris för bästa sportsmannaanda är stort, det priset borde finnas i fler idrotter!

Här är Nicole och bästisen Tilda med sina medaljer 🙂

Under helgen i Karlstad hade jag saknat mig korv så när jag kom hem som blev det direkt en måltid, så jäkla god är den 🙂

Nu går det att förbeställa den till butikerna, så be din lokala handlare att maila till [email protected] och lägga en order.

Leveranserna kommer börja vecka 14.

Igår var det Rocka Sockornas dag som ni säkert vet, det är då vi uppvärksammar att alla är olika och att det är bra att vara annorlunda, och det gör vi genom att ta på oss två olika strumpor. Jag besökte Blästadsskolan och pratade om olikheter och hur det var mitt annorlunda efternamn Blaha som faktiskt är anledningen till att jag blev gladiator, det tycket dem var kul att höra.

Vi pratade också om Barnens Hinderbana och alla var taggade att springa, ni anmäler era barn här: Barnens Hinderbana

Idag var jag tillbaka på CrossFit Highway och höll pass.

Efter lunchen så körde jag ett eget pass. Nu har jag fått ok från sjukgymnasten att börja dra mer och jag gjorde strikta pullups för första gången på 5 veckor. Jag kände mig svag men det kändes bra i axeln vilket är viktigast…och julgrannen är kvar, alltid något haha

Sen körde jag en mentalt jobbig WOD, 10 min Amrap av:

  • 2000 m rodd
  • resterade tid Burpee boxjump overs

Man vill trycka på för att ha mycket tid kvar till burpees men samtidigt så gör det ont att ro 2000 m fort, smaskigt, eller hur!? 😉 På något sätt så gillar jag de äckliga WODarna, de när man får bråka med sitt inre om att hålla ett tempo som går att hålla men som man inte vill hålla, de när jag får nyttja mitt pannben!

Jag rodde 2000 på 6:50 och sen han jag med 40 burpess, den kändes efteråt.

Sen höll jag två barnpass och idag körde barnen front squats som styrka, sen körde vi en WOD, 2 varv av:

  • min 1: Jumping jacks
  • min 2: shuttle runs
  • min 3: mountain climbers
  • min 4: utfalls steg
  • min 5: situps
  • Vila 2 min

Dem krigade på bra 🙂

Sen hade vi tävling i plankan och vinnaren stod i 3:50 🙂

Nu är jag rätt trött och ska hem och äta lite proteinvåfflor, ska bli grymt gott.

Just nu är det också sjukt bra deal på dem på Svenskt Kosttillskott, det är för att fira våfflans dag på fredag, hela 50 % rabatt.

Den innehåller 40% protein och ni hittar den här: Core Protein Pancaces

Det var allt för nu 🙂

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.