Superdag med brudarna 

Gladiatorerna 23 Dec 2015

Igår stack jag och tjejerna upp till Stockholm för en heldag med bus och kul aktiviteter.

Vädret var grymt bra, solig och fint, men självklart så fick jag inte ha något av mina två solglasögon som fanns i bilden… 😉

Vi började med att plocka upp Amazon och åkte till TV4 för ett möte. Hon busade med tjejerna innan mötet men sen skötte dem sig exemplariskt och ritade hela mötet.

Mötet var riktigt bra men mer än så kan vi inte säga nu 😉

Sen åkte vi till Peder för att lämna en Pansar klocka, en klockres julklapp till en bli och klock-intresserad kille 🙂

Han fick den helsvarta och den är riktigt snygg.

Är ni sugna på en sådan själva så kan ni kolla in alla Pansar klockor här: Pansar Sweden

 

 

Peder har också hundar, mopsar, riktigt coola och den stora här heter Svullo 🙂

Efter besöket hos Peder stack vi till Tolv Stockholm som ligger under Tele2 arena för att köra massor med aktiviteter och käka under kvällen. Vi började med att dreja, det var riktigt kul men jag konstaterade snabbt att det inte hjälper att vara stark och rastlös haha…så fort man tar i lite för mycket och har brotom så går det år skogen 😉

Men tjejerna var grymma och tog det lugnt och fint. Dem tycke det var riktigt kul och gjorde 3 skålar var.

Efter man är klart med sina konstverk så ska de torka och brännas en gång, sen kan man komma tillbaka och måla dem och efter det ska de brännas igen innan de är helt klara. Så det blir att komma tillbaka 😉

Sen körde vi curling på konst is, det är lättare än på riktig is och riktigt kul. Det var jag mot tjejerna så klart och jag åkte på stryk. Jag kastade för hårt hela tiden och den bara gled igenom boet, åter igen ingen fördel av att vara stark haha. Nicole hade rätt teknik och satte flera i boet.

Sen åt vi på Bambino, en italiensk restaurang som hade riktigt bra mat. Jag tog en entrecote så klart och tjejerna pasta.

Till middagen kom min bror och hakade på på resten av aktiviteterna.

Nästa var bowling, det viktigaste för tjejerna var att vi fick en bana där kulorna kom upp ur munnen på en haj…

Även här fick jag spö, men av brorsan 🙂

Sen avslutade vi en sjukt kul dag med karaoke. Där dominera Nicole och vi andra lyssnade mest…lika bra för jag är tondöv och kan inte sjunga för 5 öre.

 

Så har ni inget att göra en dag, kolla in Tolv Stockholm, där finns massor att göra och allt vi testade var riktigt kul.

Nu är det en dag kvar och barnen är riktigt taggade inför julafton, inte så konstigt eftersom det är fullt med julklappar under grannen, ska fota och lägga upp sen.

Och vill ni ge bort något extra kul till era barn så är det inte försent att boka en plats i Barnens Hinderbana och skriva ut ett startbevis som ni ger bort, det går snabbt och är enkelt. Priset är bara 340 kr och då får dem möta oss i ett gatlopp på slutet av banan och när de kommer i mål så får dem ett diplom men alla våra autografer.

Ni hittar mer info och bokar plats här: Barnens Hinderbana

fb_ad_large_presentkort

/P

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.