Synkade…eller inte ;) Svårare än man tror...

Crossfit 10 aug 2015

Jobbade hemma idag och på lunchen så köpte vi 1 ton grus som vi skottade av, rätt bra träning det också…

Sen åkte jag till CrossFit Highway och körde ett pass med Andreas i vanlig ordning.

Idag var det först Snatch på 81 % 3 x 5 set. Det gick ok men det kändes inte lika bra som när jag satte PR på 75 kg häromdagen.

 

Vi körde även strikta pullups och ringdips innan det var dag för Muscle Ups. Vi tänkte att om några år ska vi byggt upp ett lag så vi kan ta oss till Regions och då måste vi kunna synkade Muscle up, så vi testade…

Första gick helt ok sen vet jag inte ifall det är så mycket synk över dem haha…jag fokuserade mer på vart Andreas var och min andra och 3:e blev helt fel. Det var som jag vill komma i fatt och det går inte, jag gjorde inte hela svingen och då kommer man inte upp. Det är svårare att göra synkat än man tror, den saken är klar och nu är jag ännu mer imponerad av lagen som var på Games och fick det att se enkelt ut.

Vi avslutade med en intervall WOD i vanlig ordning, idag var det med CTB och det funkade inte för mig. Jag har ont i infran, tror jag överansträngde den förra veckan och jag fick avbryta CTB i WODen och bara köra det andra. Trist men så blir det ibland och det är bara att lyssna på kroppen.

Det blev ett skönt pass ändå 🙂

 

Vädret idag var också fantastiskt och det är grymt sköt att träna ute när det är såhär.

Testa ni också, boka våra gratis Prova-på pass som vi har varje dag, du hittar de här: CrossFit Highway – Boka Pass

Nu på kvällen har jag kollat på derbyt mellan AIK och Djurgården. Det var en riktigt spännande match och jag trodde AIK skulle åka på stryk eftersom DIF började starkt och AIK fick en utvisad. Men de kämpade grymt och Bangura satte en, riktigt skönt, och AIK vann, nu är vi med i toppen igen!

/P

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.