Test utan ångest…

Crossfit, Gladiatorerna 5 jan 2016

Idag var det dags för mer tester, inte lika ångestladdade som igår men de krävde sitt fokus och laddning ändå. Jag var lite seg innan passet och tog en Nocco för att komma igång. Snart kommer nya Nocco Cola och den ser jag fram emot grymt mycket 🙂

Sen började vi med Push Press 1 RM, där har jag tagit 120 kg en gång. Idag tog jag 115 kg, på den vikten kände jag att jag inte har mer och jag stannade där.

Sen testade vi max antal strikta Hand Stand Push-ups, jag har 2 st som max sen förut. Jag har inte tränat på det nämnvärt men ändå så klarade jag 5 st och det kändes riktigt bra. Jag tror det beror på att jag tränat på att gå på händer nästan varje dag senaste månaden, det har givit styrka helt klart.

Sista testet var att stå på händer så länge som möjligt, här har ni mitt bästa försök:

Ca 20 sekunder, samma som jag klarade förra veckan. Kul att jag äntligen börjat hitta balansen upp och ner och den håller i sig.

Imorgon blir det mer ångestladdade tester igen… 😉 men mer om det då.

Nu tänkte jag tipsa om ny Core Protein Delight smaken Chocolate mint. Gillar ni after eight chokladen, då kommer ni älska den här, riktigt god.

Och just nu är det 41% rabatt på alla Core Protein Delight, så passa på, du hittar de här: Core Protein Delight

En till cool sak angående Barnens Hinderbana. I Helsingborg har vi hyrt Hedens IP, en friidrottsarena med läktare. Framför läktarna kommer vi att ha gatloppet så att alla föräldrar, vänner och annan publik kan sitta och heja på när barnen försöker ta sig förbi oss, blir grymt kul!

Mer info och bokning av startplats hittar ni här: Barnens Hinderbana

 

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.