That feeling… ;)

Crossfit 11 sep 2015

Vi börjar i förrgår. Jag försökte köra ett pass då, jag började med mobilitet och sen Snatch. Det gick sådär och axeln är inte helt bra än även om det är mycket bättre.

Sen skulle jag köra Muscle ups vilket också inte gick så bra.

Som straff för att det gick så dåligt så ville jag köra en äckligt jobbig WOD och kom på denna.

2 ggr 5 min med 1 min vila mellan av:

  • 12 kcal Assault Bike
  • 10 Burpees

Smart…ja, jag kombinerar två svinjobbiga övningar som båda alltid går att göra…

 

Och det var som väntat riktigt jobbig! Det är nog första gången som jag tyckt det var skönt när det var dags för Burpees i en WOD haha…jag var helt död efter men satan vilken skön känsla det är när man tagit ut sig allt och det kännas som att man nästa inte får luft och ska dö. Okej kanske inte precis just då är det så skönt men några sekunder senare, då är det riktigt skönt, en känsla man bara får när man pressar sig till max, en känsla jag älskar.

För att det inte skulle bli för mycket minus med tanke på hur hård WODen var så köpte jag och Jill godis och tryckte i oss framför Banshee 😉 Banshee är en grymt bra serie som gått 3 säsonger och vi såg klart 3:e nu, se den om ni inte gjort det, ni kommer inte ångra er.

Men i normala fall äter jag bra som ni vet, typ som nedan. Det är också därför jag kan unna mig godis ibland utan att det påverkar min form, eftersom jag generellt äter bra.

Igår blev det vila från träningen för min del men jag höll 2 pass på CrossFit Highway och det var riktigt kul. Det var fullt på båda passen och alla körde grymt bra. William höll det tredje och sen skruvade vi grejer ett tag och snackade Gladiatorerna, William hag sökt och jag hoppas han kommer med 🙂


Idag var Nicole hemma från skolan (hon var sjuk inatt) och Jill skulle tills Stockholm så jag hann inte träna, men det är lika bra så att mina skavanker får läka helt.

Men på eftermiddagen så jag och Nicole till CrossFit Highway och kollade till bygget. Nu har de fått upp balkar för rep och ringar och målningen är nästan klart, det blir så snyggt! 🙂

Känslan är att det kommer bli så bra och jag kan knapp hålla mig. På måndag ska vi börja rulla ut mattorna och jag och Nicole började dra in några pallar 😉

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.