Träna med mig på en båt :) En stor båt...

Crossfit 8 jun 2015

Igår hade jag rätt bra träningsverk från marklyften kan jag lova, det kostar på att maxa de vikterna när man är 38 år 😉

Idag var det Snatch på träningsschemat bland annat och koppen kändes inte helt återhämtad från lördagen, verken var mindre men helt klart störande när jag skulle köra snatch. Det gick ändå ok och jag tycker att jag träffar med rätt oftare i lyftet numera.

Sen körde jag lite MU träning och rep pullups. Egentligen var det repklättring utan ben 4 set men det fixade jag inte dag. Vare sig greppet eller explosiviteten fanns där. Det märktes verkligen att kroppen inte återhämtat sig och fokuserat mer på att laga det som varit trasig än att fylla på glyckogen i de muskler jag skulle jobba med idag, vilket är prioriterat av kroppen så klart.

Jag avslutade med en lugn WOD med rodd, Wallballs, Pullups och Burpees, efter den kändes det bättre och jag orkade nästan flexa på kortet i alla fall haha 😉

Sen blev det fylla på ordentligt för att ge kroppen det den behöver för att laga alla sönderslitna muskelfibrer och få den stark och explosiv igen. Det märks verkligen att det blir långsammare på att återhämta sig ju äldre man blir, men så är det bara.

Ni har ju garanterat inte missat ProFitness Camps resorna som jag bloggat om en del 😉 Men har ni inte råd med dem och ändå vill åka på en kul träningsresa så ska ni kolla in Hälsokicken.

Det är en dygnskryssning den 20 augusti i samarbete med Viking Line där Hälsokicken hyrt hela Cinderella och där det bjuds på ett helt dygn med träningspass och föreläsningar av olika profiler. Tex så kör Phoenix salsa pass, Nathalie Rosenberg yogaflow och abs & ass pass 😉 Och så håller jag min målföreläsning samt i två Crossfit-inspirerade Pansar pass.

Priset för kryssningen är från 1589 kr och då ingår del i hytt och mat.

Här kan ni läsa mer om resan och vilka andra profiler och pass kommer finnas: Hälsokicken

Och här kan ni boka biljett: Boka Hälsokicken

Banner-Peter

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.