Utmanad av Fille…vilken skön kille! :)

Crossfit, Gladiatorerna 30 aug 2016

Vet inte om ni mins, men i somras så besökte jag ett Filip i Märsta och hans handbollslag. De hade lyckats göra 2487 armhävningar i en och samma 15 s video i Skogaholms utmaning och vann ett besök av mig.

Här har ni klipp från när jag träffar den fantastiskt underbana killen Fille!

Jag har skrivit det förut många gånger man upprepar det gärna igen, det helt klart bästa med att få vara gladiator är just att kunna göra Fille och alla andra som tittar på oss precis så glad som han var och som barnens tex är på Barnens Hinderbana.

Nu till dagens träning.

Jag körde igen med Andreas och hakade på hans programmering, det var massor med bål som jag behöver.

Vi började med två svinjobbiga övningar, Dragonfly, 4 st negativa med 6 s ner, varvat med GHD raises, 5-6 st, 4 set av båda.

Här har ni video på negativ Dragonfly:

Målet är att vara helt rak i kroppen ända uppe från skulderbladen och ner till fötterna genom hela rörelsen…den är skitjobbig, testa 😉

Sen körde vi Wallwalks, 3 st med 5 s paus i toppen, 4 set. Också jobbit, speciellt med mina stela axlar.

Vi avslutade med 3 varv av 8 min Assault bike (mellan 300-350 watt), vila 2 min.

Sen skulle vi ta bild…och här är ett bra sätt om man vill ha stört biceps på bilden haha…

Nu mamma åkt hem och Jill är hemma istället…så idag blev det rester från igår 😉 Haha…nä, nu var jag elak, Jill lagar också mat men eftersom hon kom inatt och vi hade kvar av mammas grymma köttfärslimpa så blev den igen, mums!

Glöm inte anmäla era barn till Barnens Hinderbana i Stockholm dem 27/11. Då bygger vi upp hela vår bana inomhus inne på Fitnessfestivalen och det kommer bli så coolt!

Priset per barn är 399 kr och i priset så ingår att barnet, en vuxen och ett syskon även får besöka mässan! Ordinarie biljett ord förköpspris pris för vuxen är 160 kr (på plats 190 kr) och för barn är ord förköpspris 40 kr (på plats 60 kr), så har ni tänkt att gå på mässan så är det perfekt att boka biljett via oss 🙂

Läs mer och boka här: Barnens Hinderbana – Stockholm 27/11

stockholm3

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.