Utmanare redo??

Crossfit, Gladiatorerna 16 Dec 2015

Igår var jag rätt öm i kroppen efter passet i måndag så det blev ett lugnare pass med mobilitet, överkropps styrka och handgång.

Jag tränar på att gå på händer nästa varje dag just nu, jag tänker att om jag gör det typ varje dag så måste till och med jag lära mig det haha. Och det går faktiskt bättre och bättre, här är video från igår:

Men det är en sak att gå på händer fräsch och en helt annan att göra det i WOD. Därför avslutade jag passet med att köra 5 varv av:

  • 500 m rodd
  • 5 m handgång (ej obrutet)

Det tog 13:10 och jag klarade 5 meter på 2-3 försök varje varv, det är jag rätt nöjd med. Ska testa samma WOD om en månad och se hur mycket jag kan förbättra mig.

Dem andra grabbarna var på plats men körde Romwod eller något konstigt när jag började haha

På kvällen byggde jag och Zoe ett chokladhus av all Marabou choklad vi har hemma…

Rätt kul och blev ganska bra…garanterat godare att äta upp än ett pepparkakas hus 😉

Idag åkte jag till Stockholm för att spela in nya utmaningar i till Utmanare Redo

När jag och Toro kom för att spela in våra utmaningar så var Delta redan klar med sin…två redo och en färdig 🙂

 

 

Utmaningarna är 1 min max antal av en viss övning, ganska lätta övningar men ack så jobbiga när man maxar. Vår uppvärmning var inte heller den bästa och mjölksyran samlade sig snabbt…men bra pump fick vi i alla fall haha

Denna gång har vi lite fler och enklare övningar än förra året så att barn och vuxna kan testa att utmana våra resultat hemma. Många övningar tjänar man på att vara liten och smidig och vi ser fram emot att få stryk av många unga och barn, så länge vi kan aktivera dem.

Efter inspelningen så åkte jag och kollade in Akos nya gym och box som öppnar i januari. Lyftar podierna var nästan klara och det kommer bli en riktigt fin och stor box.

Bor ni i Stockholm måste ni helt klart kolla in den, både gym och Crossfit på samma plats, sjukt bra. Kolla in dera intro kampanj här: CrossFit Atum

Och imorgon lanserar vi ett annat riktigt kul projekt för att aktivera barn, missa inte det inlägget.

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.