Variation förnöjer 

Crossfit 3 feb 2016

Nocco bara öser ut nya smaker, först kom Äpple utan koffein som var galet god. Sen kom Cola Focus med koffein som var sådär vid första klunken men efter några burkar riktigt god. Nu har Apelsin, med koffein men utan kolsyra, kommit och den är grymt god tycker jag!

Det bästa med alla nya smaker är att alla kan hitta sin favorit, vissa gillar inte kola, tycker den smakar som julmust som jag också tyckte var sådär, men andra gillar den. Smaken är som baken och då är ett stort utbud att välja mellan bra.

Men testa nya Apelsin, den är grym, ni hittar den här: Nocco BCAA

 

Idag körde jag ett snedbelastat pass, 3-6-9-12-15-18 av:

  • Squats med KB på ena sidan, 40 kg
  • Boxhopp
  • Omvända Burpees (jag la mig ner på rygg och reste mig upp med ena armen så fort jag kunde till raklång och så ner igen)

Det tog 14:10 och var sjukt jobbit, man är inte van att bara använda ena sida så mycket och bålen tar slut tillslut och orkar inte hålla uppe kroppen. Omvända burppes var inte snygga kan jag lova haha….men jobbiga. Hoppas bara jag inte blir helt sned av all vänster träning 😉

Men efter var det riktigt skönt att tömt kroppen på lite energi, sen höll jag ett pass innan jag åkte hem och jobbade vidare. Får se vad jag hittar på för kul pass imorgon, det gäller att vara kreativ när man är skadad 🙂

Nu är det klart att Trojan Rugby klubb kommer samarbete med Barnens Hinderbana i Norrköping och hålla med funktionärer. Känns extra kul eftersom jag spelat i klubben och älskar rugby.

Läs mer och boka startplats här: Barnens Hinderbana

trojan_karta

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.