Vilken grym vecka!

Crossfit, Gladiatorerna 4 okt 2016

Shit vilken grym vecka det varit med det här sköna gänget! Helt klart den bästa ProFitness Camps resa vi gjort hittills!

Dagen efter sim WODen jag skrev om sist…när jag och Lanner nästa drunknade, så körde vi PR försök på förmiddagen och det var flera som satte fina PR. bla Zulma i mark…

Och Emil i Snatch!

På eftermiddagen var det dags för den sedvanliga Crossfit tävlingen. Vi delade in alla i lag om 3, sen fick de först köra ett kval event 1.

Amrap 8 min av:

  • kcal rodd
  • Burpees

2 jobbar, 1 vilar och de fick byta hur ofta de ville. Resultatet var kcal rodd + antal burpees och bästa resultatet var 323, riktgt bra, testa den i era boxar hemma 🙂

Finalen var lite jobbigare…på tid gör:

  • Buy in: rodd, 400/500 m vardera som en stafett på en maskin, den första som är klar kan börja jobba på nästa övning
  • 100 burpee boxjump overs (att dela på)
  • 60 kg släde, 25 kg slamball, 2 KB (16/20 kg) upp för 200 m backe, på toppen gör
  • 40 slamball över axeln
  • 60 KB Svingar
  • 80 airsquats
  • Ner med allt in i mål

Jag är riktigt imponerad över hur bra alla krigade.

Dem gav verkligen allt för laget trots att de visste att Mikes galna hinderbana väntade dagen efter…

De snabbaste lagen var klara på 18-19 min och här har ni vinnarlaget.

På kvällen hälsade vi coacher på Henrik, en vän som bor i Marbella, och åkte lite Jetski och åt god mat.

Dagen efter var det dags för sista provet, Mikes beryktade Hinderbana!

Alla hade fått en försmak när vi varit där tidigare i veckan och kört delar av den, men nu var det dags att köra hela.

Vi började med en genomgång av alla 70+ hinder, det tar drygt 1 timme.

Sen fick de starta i grupper om 4-6 personer och jobba sig igenom banan. Många hinder i banan är riktigt svåra men de gav allt och klarade mer än de själva trodde i flera fall.

Här har ni Olivia, 17 år, som kör ringarna. Hon klarade alla hinder utom 2 RX och kom i mål på 59 min, galet bra.

Även Lukas körde banan och gick ut hårt för att sätta en riktigt bra tid och försöka slå min på 39:53 och även banrekordet på 37 min något.

Hade han inte gått ut så hårt hade han klarat det, greppet dog och han kom i mål på 40:17. Han klarade alltså inte heller min tid som fortfarande är 3:e bästa någonsin, rätt kul tycker jag i alla fall! 🙂 Men det är väl ända och sista gången jag slår Lukas i något Crossfit liknande, han är en maskin i allt som har med fysik prestation att göra och nästa gång han kör de så kommer han krossa min tid…men jag ska njuta lite ett tag till 😉

Alla resenärer tog sig igenom hinderbanan också och flera tyckte det var det tuffaste dem gjort men även bland det roligaste och att känslan efter att ha besegrat hinderbanan var riktigt skön!

På kvällen hade vi prisutdelning i Crossfit tävlingen, här har ni prispallen.

Även alla som tagit PR eller gjort någon annan bra prestation eller utmärkt sig under veckan fick pris. Priserna var kläder och annat från våra sponsorer.

Jag vill varmt tacka våra sponsorer Svenskt Kosttillskott, NOCCO, Pierre Robert, Dcore och Bear Crawls som ställde upp med massor av fina priser och giveways till resenärerna, det uppskattade dem mycket kan vi lova! 🙂

Sen vill jag även tacka mina fantastiska coacher kollegor, tillika vänner, som jag haft med på denna resa, Lukas, Lanner och Fredrik. Dem gör ett sjukt bra jobb med att lära ut allt de kan till alla träningstörstiga resenärer och var extremt uppskattade av alla resenärer.

Det största tacker måste jag trots allt rikta till resenärerna! Shit vilken bra grupp, ni gav verkligen allt i alla lägen och gjorde resan till den bästa vi gjort och en resa jag sent kommer glömma, tack ska ni ha för att ni följde med!

Nu släpper vi biljetterna till nästa resa 15-22 maj 2017, då är det jag, Karl Dyall, Rikard Lanner och Fredrik Aronsson som är coacher.

Tycker ni denna resa verkade kul, gillar träning & Crossfit och vill lära er mer så ska ni klicka in här och läsa mer: ProFitness Camps – Marbella

Våra resor är resor man åker hem ifrån med ett leende på läpparna och fullmatad med nya tips och mål med sin träning. Det är resor där du utmanas och utvecklas men framförallt resor där du har grymt kul och ser kommer att glömma! Häng med nästa gång så får du se 🙂

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.