Work That ASS ;)

Crossfit 7 aug 2015

Dagens pass började med Power Snatch och det gick skit dåligt. Jag hade fortfarande grymt ont sen passet i förrgår när vi bla körde strikta MU och gasade järnet i WODen. Min 38 åriga kropp behöver helt enkelt mer än en dag vila efter 3 hårda pass 3 dagar i rad.

Sen körde knäböj med paus i botten, det gick bättre.

  

Sen jag började med Crossfit har min rörlighet blivit så mycket bättre i höft, axlar, över allt på kroppen, och hållningen har också blivit bättre tackvare det.

Andreas Squat är lite snyggare och djupare än min…men frågan är vem som har snyggast rumpa haha 😉

Sen körde vi en WOD, 14 min Amrap av

  • CTB 5-10-15-20-25… 
  • Wallballs 10-20-30-40-50…   
  • Double Unders 20-40-60-80…

Jag hade ont i deltan på båda axlarna och den gick riktigt dåligt också….så är det vissa dagar, kroppen svarar inte och det är bara att lyssna på den och ta det lugnt, annars skadar man sig lätt.

Efter så blev påfyllning från Hälsofreak.

  

På kvällen åt jag, frugan och tjejerna middag på Kanalkrogen vid slussarna i Berg. Det är jättevackert där.

   

Maten var god men tyvärr så var servicen dålig och man fick lite mat, trots att jag bad om extra potatis när vi beställde fick jag 7 små typ. När vi sen bad om mer potatis så tog de 45 kr betalt för en liten korg med 10 små potatisar till…haha, vilket jävla skämt! De kostar kanske 5 kr kilot, hur kan man ta 45 för 10 st??

Förra året när jag åt där var det andra ägare och då var det riktigt bra, de hade en grym oxfilé buffé på lördagar som kostade mindre än den ryggbiff med sju potatisar jag tog nu. Nu kan jag tyvärr inte rekommendera Kanalkrogen.

Vi tänkte först äta efterrätt där men struntade i det som ni förstår och åkte till Ica, handlade lite godis och kollade på film…

 
Haha…blir lite kaloriöverskott idag 😉

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.