Yes! Det räckte till final!

Crossfit, Gladiatorerna 27 jun 2016

Igår var jag helt slut och somnade tom i soffan på eftermiddagen…

Jag kände mig sliten och inte alls stark, jag funderade på om jag ens skulle klara 3:e kval WODen till Solid Fitness Challenge som jag planerat köra idag. Den var 15 min Amrap av:

  • 5 Burpee Muscle Ups
  • 25 kcal rodd

Jag hade innan idag inte gjort en enda MU sendan axel operationen…

Jag sov ok på natten och åkte in till Andreas i boxen. Han har varit sjuk en vecka och var inte heller på topp. Men vi körde ändå så klart och det gick över förväntan för båda två. Andreas gjorde 6 varv + 1 MU och jag 5 varv + 1 MU. Jag ska tydligen inte köra MU på 6 månader för att bli bättre på det haha.

Andreas resultat var sjukt bra, han vann WODen och hela kvalet, snyggt!

Jag kom 16:e i WODen och trots att jag kom sist i WOD 2 så räckte det till en 17 plats i kvalet totalt och jag kvalade också vidare till finalen på Stadion, dem 24 bästa i kvalet gick vidare.

Innan WODen tog både jag och Andreas 2 skopor av Core Performance och 4 skopor av Core Carbs, det hjälpte garanterat till att vi orkade bättre, speciellt på slutet eftersom det var en relativt lång WOD. Testa ta dem två när ni kör långa pass, lovar att ni kommer märka skillnad i energi, ni hittar dem här:

Måste också tipsa om att det är 25% rabatt på Core Protein Pancakes, riktigt goda! 🙂

Den 16 september ska jag och Aris hålla ett pass på Workout Parties, än så länge så går det köpa billiggare biljetter, 299 kr istället för 399 kr. Det gäller i 4 dagar till och ni hittar dem här: Workout Parties

Nu ska jag heja som fan på Island så att dem slår ut England, lika bra att dem inte är med i EM om de inte vill vara med i EU 😉

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.