Axelträning fick avsluta intensiv helg!

15 jun 2015

robert_stadshagen1

Fick till ett riktigt bra axelpass, långt över förväntan i helgen. Min dotter fyllde 7 år i lördags så det var födelsedagsfirande hela den dagen med presenter, tårta och ett fantastiskt sommarväder! Det blev en heldag hemmavid med sol och bad i poolen!

Japp, diet-mässigt blev det en fuskdag kan man säga! Gott med gräddtårta! Om min magsäck varit lite större hade jag nog kunnat ätit hur mycket som helst. 😉

Är nu inne på min andra vecka av högrepetitionsträning. Gud vad jobbigt!!! Har i månader kört tungt med i snitt 4-8 reps per set och det är i och för sig rätt slitit men att sen helt plötsligt ändra och köra 20-25 reps per set tar på. Riktigt fin träningsvärk i hela kroppen!

Söndag eftermiddag, efter att ha hållit i ett barnkalas med allt vad det innebär, var jag långt ifrån peppad och egentligen redan slut innan jag klev in på gymmet. Mentalt dåligt förberedd eftersom jag egentligen inte ens visste om jag skulle hinna träna den dagen. Givet den utgångspunkten gick det riktigt bra trots allt, inget revolutionerande på det sättet men det kändes som att kroppen svarade bra och att jag fått tillbaka energin och lite tryck sedan förra veckan! Kanske bra med lite fler kalorier i lördags?!

Söndagens axelpass:

  • Militärpress 4 x 20-25 reps
  • Hantellyft åt sidan 4 x 15-20 reps
  • Shrugs med skivstång 3 x 15 reps
  • Framåtlutande hantellyft 3 x 20 reps

Åkte hem mycket nöjd med träningspasset och vetskapen om att jag inte tummat en millimeter på dieten den dagen trots att jag serverat tårta, kakor, godis, popcorn och annat gott till ivriga 7-åriga kalasgäster!

/Robert

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.