En liten påminnelse till oss alla!

6 jun 2016

Så var det det där med skador… Tisdagens benpass var var slitsamt men kändes ändå bra, känns som att kroppen börjat hänga med på ett högre tempo! Så det kändes bra eller ja, åtminstone fram till det small till i höger ben vill säga! 😉

Inga våldsamt tunga hantlar men uppenbarligen tillräckligt tunga för att i kombination med utfallsgång orsaka en lättare muskelbristning rätt högt upp längs höger lår. Det är som vanligt, man bannar sig själv i samma ögonblick som man känner smärtan…

Ok, sedan dess har jag kört tre styrkepass. Bröst & axlar i torsdags gick rätt bra vilket jag räknat med men även lördagens ryggpass gick över förväntan!

robert_stadshagen5
Gårdagens armpass kändes bra!

Känns redan bättre i låret men är lite osäker hur det blir med den kommande veckans benpass… Så ta detta som en uppmaning att fortsätta träna hårt, pusha dig själv men tänk efter före någon gång då och då så slipper du kanske veckor eller i värsta fall månader av rehabilitering istället för träning som får dig att utvecklas och komma framåt mot dina mål!

Dags för mig att tillsammans med hela familjen att bege mig till gymmet. Barnen till mini-SATS och vi vuxna in i gymmet och svettas lite! För min del blir det lite lågintensiv cardio idag, hade helst kört ett HIIT-pass men får lugna mig lite för att inte förvärra muskelbristningen. Förhoppningsvis var skadan inte värre än att jag är återställd rätt snart och jag har då kommit undan tämligen lindrigt denna gång!

/Robert

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.