Frustrerande förkylningsbesvär

28 feb 2016

Vi vet väl alla hur frustrerande det kan vara att måsta vila från träning p.g.a. förkylning, feber, influensa eller liknande. För småbarnsföräldrar är vabruari ett välkänt begrepp och även vår familj har fått vår beskärda del. Vår 3-åring har haft rätt hög feber från och till vid flertalet tillfällen, hostat och snorat. Självklart delar han med sig ”generöst” till oss andra i familjen så även vi övriga har fått ta del av snoriga näsor, hostattacker, halsont o.s.v. under den senaste månaden.

Förra veckan beslutade jag mig för att vila helt och försöka bli ”helt” frisk innan jag kör på med träningen igen. Vet inte om det kändes bättre imorse men jag vill så gärna att det skulle göra det så jag bestämde mig för att åka till gymmet trots allt. Om inte annat för att känna mig för lite… Helt enkelt ta det lite lugnt och känna hur kroppen skulle svara på lite styrketräning.

robert_20160228_taby
Tidigt på gymmet och nästan ingen där! Rätt skönt ändå! Kanske är det också det att det är sportlov som gör att folk har annat att göra än att springa till gymmet?

Nja, kroppen var inte riktigt med på noterna så det fick bli några lätta latsdrag, några lätta set knäböj och avslutade med några lättare set bänkpress. Helt 100% är det inte, bara att inse faktum. Vilar imorgon också så får vi se om det känns bättre på tisdag.

Åhh, efter flera veckor med en känsla av förkylning som sitter kroppen börjar frustrationen bli rätt hög nu! Vill komma igång igen! 🙂

/Robert

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.