Inhämtat inspiration i helgen!

18 okt 2015

Helgen har bjudit på två vilodagar och en massa inspiration när jag besökte tävlingen Tyngre Classic II som gick av stapeln i helgen i Solnahallen här i Stockholm.
Ett stort startfält med hög klass kan man ju konstatera i Men’s Physique -180 cm nedan.

Under så väl lördag som söndag fanns flera fitnesstävlande atleter på plats och gjorde upp i bl.a. Athletic Fitness, Body Fitness och Men’s Physique. Kändes som ett mycket bra arrangemang och bedömningarna av de olika klasserna gick i huvudsak på räls utan att man som publik upplevde lång väntan eller mycket dötid. Med möjlighet att se och träffa många andra fitnessintresserade är det klart att man blir inspirerad och motiverad i sin egen träning på sin egen nivå!

Kanske var det ändå Tyngre GAMES i hallen utmed huvudhallen som ändå gjorde mest intryck på mig. Blev enormt imponerade på de mixade crossfitlag/par (bestående en tjej och en kille) som ställdes mot varandra i den ena utmaningen efter den andra. Även om jag inte själv tränar crossfit går det ändå att förstå hur fruktansvärt genomtränade och starka dessa individer är. Att bara frivända upp 150 kg på en stång för att sedan köra två djupa frontböj och sedan avsluta med att stöta upp vikten är ju helt sjukt! Och då var detta bara ett av flera moment och event i hela tävligen! Otroligt imponerande att se!

Jag spenderade tiden lördag och söndag fram till lunch på tävlingarna. På eftermiddagarna var det annat på agendan bl.a. åka och storhandla mat och fixa annat hemma. Efter middagen ikväll var det dags att gå ut på en kall och mörk altan för att grilla kyckling till den kommande veckans lunchlådor!

robert_grill_höst

Som sagt, börjar bli kallt och framförallt mörkt att grilla… Skulle tro att det blir att köra igång ugnen istället nästa helg!

Imorgon hade jag tänkt ta mig till gymmet direkt på morgonen innan jobbet, få se hur det kommer att gå. 🙂

På återseende!

/Robert

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.