Intensiva dagar och lite mat kan vara påfrestande

31 aug 2015

Intensiv eftermiddag på jobbet och mitt i det skynda till förskola och sen skola för hämtning av barnen. In med alla i bilen och iväg för att handla mat och kreatin på vägen hem. Skynda in och börja laga middag, se till att barnen får i sig middagen och sedan plocka undan!

Efter det är det dags att dra igång grillen och grilla lite kycklingfiler till lunchlådorna i veckan!

Först nu vid halv nio tiden finns tid att sitta ner och ta det lite lugnt en stund!

Samtidigt är det en rätt typisk dag ändå och det är klart att det kan vara tufft ibland att ligga på kaloriunderskott och äta väldigt lite mat i vardagen. Ibland är tålamodet inte så bra som det borde men oftast går faktiskt bättre än man kan tro. Denna intensiva dag åt jag följande fram till 16:30:

  • Frukost – en proteindrink och två kokta ägg utan äggulor, en kopp kaffe
  • Lunch – en burk tonfisk och några glas kolsyrat vatten

I samband med att jag köpte kreatin köpte och åt jag en proteinbar så jag överlevde åtminstone hem till middagen i all fall. 🙂 Enkel middag makaroner och köttbullar till familjen, själv nöjde jag mig med 500 g kvarg och två riskakor. Blir nog en proteindrink och möjligen något mer innan sänggående!

Ser fram emot ett benpass imorgon, egentligen tänkte jag köra ben igår men med svullnad i höger knä valde jag att köra bröst och mage istället och lägga in benpasset senare i veckan! Inte helt hundra i knäet men hoppas det funkar att köra ben imorgon!

/Robert

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.