Planera för att lyckas!

1 jul 2015

Det kommer alltid veckor eller kortare perioder då vardagens rutiner till viss del eller helt försvinner och jag har märkt att det är svårare att upprätthålla disciplinen då. Därför gäller det att innan perioden lägga upp en tränings- och kostplan så att man inte tappar kontinuiteten och kan hålla sig till sin övergripande plan.

För två veckor sedan fick jag som sagt planera in ett träningspass i Oslo då jag var tvungen att resa i jobbet. Sedan var det midsommarhelgen och genom att planera in träning torsdag och söndag fungerade det utmärkt att fira midsommar på fredagen med släkten i stugan vid Höga kusten. Självklart fick jag ta med mig bra mat över helgen så att jag inte skulle vara helt hänvisad till bara sill, proteintung lax och jordgubbar med grädde! 😉

grilltallrik
Midsommarhelgen bjöd även på lite grillat kött med sallad – gott!

Och nu till helgen skall det firas! Min kära lillasyster gifter sig på lördag med bröllop i kyrkan och efterföljande bröllopsmiddag! En sådan unik dag tänker vill jag självklart vara med fira fullt ut. Det blir en träningsfri helg och planerade ätardagar både lördag och söndag. Därför ser jag till att verkligen hålla nere mängden kcal nu måndag till fredag.

robert_rygg1

Eftersom det blir en träningsfri helg så klämmer jag in ytterligare en träningsdag nu i veckan istället! Igår stod det rygg på schemat och idag blir det axlar och mage!

/Robert

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.