Snabb tillbakablick och sedan fullt fokus framåt!

9 aug 2016

För många av oss är det nu dags att så här i mitten av augusti säga hejdå till sommarsemestern och ta sig tillbaka till jobbet och den trista vardagen igen… Slut på soliga och varma dagar med sol och bad… Visst kan man nästan ana kyliga höstvindar redan nu?

Jag har gått och muttrat de sista dagarna och det har känts lite motigt och tungt. Men så slog det mig nu på förmiddagen idag:
Nej, det är bättre att vända på tankegångarna och se saker från den positiva sidan!

Visst, sommarsemestern är slut men å andra sidan så har det varit en väldigt bra semester tillsammans med min familj. Vi har rest, umgåtts med nära och kära och haft det jätteskönt under vår ledighet. Nu är det dags att komma tillbaka till vardagen ta tag i saker och ting! Självklart med jobb och andra förpliktelser men för min del definitivt få till kosthållningen och träningen för att komma i mitt livs form!

robert_2014_2016

Jag gör en snabb tillbakablick ca 2 år tillbaka i tiden och konstaterar att det hänt en hel del!

Samtidigt är det viktigt att inte ”nöja sig” utan att jag blickar framåt och verkligen fokuserar de kommande veckorna. Eller som min coach Susanna Backman uttryckte det: ”…semestern är över och mål ska nås.” 

Under sommaren har jag insett att det för min del handlar mycket om att faktiskt ”våga” ta nästa steg. Jobbar mer aktivt med mina mentala målbilder och kommer lägga lite energi på detta. Mer om det i kommande inlägg!

/Robert

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.