Sommarbröllop! Det blev träningsfri helg & ätardagar

6 jul 2015

Under slutet av förra veckan medräknat helgen har träning och dietande fått stå tillbaka fullständigt. Min kära lillasyster och hennes numera äkta make höll sitt bröllop i lördags! Jag har ägnat mig åt många praktiska saker och ting som skall fixas innan bröllopet och tiden har varit knapp och mängden sömn har blivit alldeles för liten…

Nu må jag vara part i målet men det var ett mycket vackert, stiligt och samtidigt pampigt bröllop! Och som en annan av bröllopsgästerna sa, så infann sig den där känslan av extra högtidlighet när solo-trumpeten ljöd tillsammans med orgeln i den stora kyrkan!

Senare blev det en mycket trevlig efterföljande bröllopsmiddag med god mat och dryck. Under middagen bjöds även på många fina, roliga och underhållande tal som fick många att skratta men även att bli rörda till tårar.

Lördagen och söndagen har därför varit två helt träningsfria dagar med i princip inga restriktioner vad gäller kosten men har givitvis hållit mig inom rimliga gränser! Dock lite magsmärtor senare på lördagkvällen, förmodligen p.g.a. mycket stress i kombination med rödvin till bröllopsmiddagen men annars inga problem!

Idag är det måndag och vardag igen! Efter helgens urladdning, framför allt mentalt, men även uppladdning (mer mat än vanligt!) så känner jag mig trots allt stärkt och motiverad att kliva på dieten igen! Lite såsig i kroppen men körde ett godkänt träningspass på lunchen idag:

  • Knäböj x 4 set
  • Marklyft x 5 set
  • Lätt bänkpress x 4 set

Ska försöka få till fyra pass denna vecka! Fokus på basövningarna och rätt tungt förutom i bänkpressen eller andra pressar för bröst då jag fortfarande återhämtar mig från muskelbristningen.

Kommer dock lägga mest av min mentala energi på att hålla dieten stenhårt denna vecka!

Hela familjen åker till Turkiet om några veckor och fram till dess vill jag gärna komma nära de där 80 kg som jag (lite för länge) siktat på! 😉

/Robert

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.