Svag i knäböj… Men det gick bättre i benpressen!

28 jun 2015

Sol, värme och lite bad i poolen! Skön helg och äntligen lite känsla av riktig sommar! Förhoppningsvis är detta bara början på resten av sommaren. 🙂

Har investerat i ett nytt bälte. Det var egentligen inget fel på det jag hade förutom att det numera blivit alldeles för stort!
Utvecklingen har som sagt gått åt rätt håll och jag har kommit ända in till de innersta hålen och det blir väldigt mycket av bältet ”över” som tar i vid och är i vägen, särskilt vid marklyft. Har köpt ett smalare och kortare bälte. Jag har testat det nya bältet i både marklyft och knäböj och det blev som förväntat jättebra!

belts

Kort och intensivt benpass på SATS vid 9-tiden imorse idag med barnen på mini-SATS:

  • Knäböj 5 x 3-12 reps
  • Benpress 4 x 8-12 reps

Efter två veckor med högreps-träning är jag tillbaka på lite tyngre vikter igen. Dock kändes knäböjen extremt tung idag. Höger knä spökar lite så det kändes inte helt bekvämt att köra knäböj. Benpressen fungerade dock mycket bättre! Lade på mer än jag brukade och pressade lätt en åtta fast jag satsade på en femma! Fattar faktiskt inte hur det kan komma sig? På samma pass är jag är svag och rutten i en övning medan jag kunde lägga på lite mer vikt än jag brukar i en annan övning och känna mig så stark?!

Ikväll blev det grillning på altanen! Lax med sallad, riktigt gott! Lyxade till det med några bitar feta-ost också!

/Robert

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.