Tom stång – dags att göra ett omtag!

16 maj 2016

Som jag tidigare varit inne på så handlar min förändringens resa om att genom att komma igång med min träning igen och bibehålla eller t.o.m. öka mängden muskelmassa och samtidigt minska mängden kroppsfett. Förutom en förändring av min kroppskomposition till det bättre, även åstadkomma en förändring till en hälsosammare livsstil på både kort och lång sikt!

Nästan ett och ett halvt år har gått och visst jag har lyckats hyfsat bra med det förstnämnda d.v.s. att skrämma liv i musklerna igen. 😉 Jag skulle faktiskt tro att jag lyckats så pass bra att jag just nu har mer muskelmassa än jag tidigare någonsin haft och det känns självklart positivt! Mycket tack vare att jag fått till min progressiva träning vilket jag kommer att återkomma till här på min blogg.

Samtidigt så är det väl si så där när det kommer till det där med att minska mängden kroppsfett. Självklart handlar det inte alls om de nivår som var i början av 2015 men det har stått stilla ett bra tag nu. Kanske är det bra att kroppen efter åratal av övervikt får tid att vänja sig vad vet jag men det känns ändå som att det är dags att ta det där sista steget och verkligen vässa formen! Skam den som ger sig!

robert_stadshagen_next
Tom stång – dags att göra ett omtag!

Därför har jag tagit hjälp för att komma vidare med just utmaningen att minska mängden kroppsfett.
Susanna Backman PT och Diplomerad kostrådgivare har sett över min nuvarande kosthållning och efter det utarbetat en kostplan med tillhörande träningsprogram som jag fr.o.m. idag, med iver och hög motivation, kommer att göra mitt yttersta för att följa fullt ut! Uppföljning varje vecka så nu gäller det att skärpa till sig!

Under de kommande 12 veckorna kommer det säkert finnas stunder och dagar då det känns tungt och självdisciplinen sätts på prov men jag är taggad och känner redan en glädje av att få fart igen och vara på väg!

mål2
Omsorgsfullt kontrollerade matlådor för samtliga mål varje dag från och med nu!

Jag gör ett omtag nu, inte från noll givetvis, men funderar inte så mycket på vad som varit utan väljer att blicka framåt och det som nu skall komma!

Nu är det dags att bege sig till gymmet för ett benpass, må träningsvärken komma!

Nu kör vi!

/Robert

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.