Var försiktig med vad du önskar!

19 maj 2016

Senaste jag skrev avslutade jag det inlägget med ”…må träningsvärken komma!” Kanske skulle jag ha varit lite försiktigare med att uttala den önskan… Träningsvärk blev det så det blev över! (Härligt!)

Tre träningsdagar in på mitt 4 dagars splittprogram som Susanna tagit fram för mig tassar jag fram med lätt böjda knän då träningsvärken i vaderna är bland den värsta jag haft på åratal!

Endel nya övningar för bl.a. ben, ett högre tempo i kombination med supersetande gör underverk! Trodde att jag ändå var rätt tränad vid det här laget… uppenbarligen inte! Haha!

Grymt jobbiga träningpass och det vore väl tusan om inte förbränningen kickar igång nu. Min pollenallergi så här års gör att flåset blir lite sämre men jag kan tyvärr inte skylla känslan av andnöd och illamående helt och hållet på det när jag kör mitt 3:e superset under dagens ryggpass!

Nya övningar, fler repetitioner på redan kända övningar och kortare vila mellan seten gör att jag inte riktigt hittat ”rätt” vikt ännu. Men jag räknar med att hitta rätt vikt efter några veckor då jag skriver ner vikt + antal genomförda repetitioner för varje övning under träningspasset.

Vid för många repetitioner så blir det en högre vikt nästa gång. Orkade jag inte riktigt ända fram till t.ex. målsatta 12 reps så blir det lite lättare vikt nästa gång.

Intensiv dag idag. En hel del på jobbet som skulle göras men lyckades klämma in ett bra ryggpass vid lunchtid idag. Hemma lite senare för att omeddelbart inta dagens middag – kyckling, ris och grönsaker i noga uppmätta mängder, allt enligt plan!

Efter middagen dags att fixa i ordning det sista med morgondagens matlådor!

Imorgon blir det ett HIIT-pass var det tänkt!

På återseende!

/Robert

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.