Äntligen värme!

8 apr 2015

Idag var det inte bara sol utan även lite värme, riktigt skönt! Därför fick det bli ett pass helt utomhus. Andreas hittade ett mysigt pass på Crossfit main-site som vi körde.

30 min Amrap av:

  • 800 m löpning
  • 25 KB thrusters (2×16 kg)
  • 400 m farmers walk med KB (2×16 kg)

 

När han kom med förslaget tänkte jag ”nej va tråkigt…mycket springa, det suger jag på” haha…lite eftertanke senare så tänkte jag ”just därför behöver jag det, vi kör!” Ofta är det så att man inte vill köra det man är dålig på, men hela tanken med Crossfit är att ha så få svagheter som möjligt och vill man bli bra på Crossfit ska man förbättra sina svagheter och inte sina styrkor, det har jag lärt mig vi detta laget 😉

Vi körde igång och det gick helt ok. Jobbigast var farmers walk, det drog bra i trapsen efter 400 m obrutet och det var en befrielse att springa igen efter.

Andreas är en mycket bättre löpare och dog ifrån där, han hann med 3 varv + 800 m löpning och thrusters, jag hann 3 varv + 500 m löpning.

Efter så körde jag mitt mobilitets pass som jag fått av Erik Börjesson, jag kör det varje dag (nästan i alla fall) och jag tycker redan det ger lite resultat. Speciellt i Prone Capsule stretch som vi lagt in med teorin att det är min stela/kompakta baksida på axeln som gör att jag inte kan komma i rätt position i tex OHS. När jag började med denna övning var jag 20 cm med huvudet från marken, nu är jag nere.

Man lägger alltså ena armen under sig och lägger sig på den, man ska kunna sträcka ut både den som ligger upp och den man ligger på.

Ni vet ju att jag älska Nocco, de är en grymt god och bra dricka. Snart kommer en ny smak, Persika. Jag har varit med och tagit fram den och kan skvallra om att den är riktigt god. Här är förresten en bild från fotograferingen för Nocco.

Cool bild! Lite liten KB men det fanns ingen annan att tillgå haha 😉

Persika kommer lanseras först hos Svenskt Kosttillskott och de andra tillskottsleverantörerna.

Ni hittar den här: NOCCO BCAA

Vi har fortfarande några plaster kvar på träningresan med mig och Ako till Spanien den 18-25 maj.

Den kommer blir riktigt kul och en träningsupplevelse utöver det vanliga, det kan jag lova. Är ni intresserade så kan ni läsa mer och anmäla intresse här: ProFitness Camps – Summer Challenge

fb_ad

 

/P