Babblar i Body Radio

7 apr 2015

Förra veckan spelade jag in Body radio med Kenny och Linnea, det var riktigt kul. Vi pratade massa träning, motivation, tillskott och annat kul. De tyckte nästan jag pratade för mycket tror jag och de fick knappt en sly i värdet haha…men hela poängen med radion är att man pratar och jag visade att Pansar inte bara kan ösa på i TVn utan även i radio.

Ni hittar avsnittet här: Fullt ös med Pansar!

På lunchen idag så provkörde jag nya Volvo XC90, shit vilken bil! Så jäkla snygg, perfekt stor för mig och grymt skön att sitta i och köra. Den har precis allt cool man kan tänka sig och det är verkligen en dröm bil på alla sätt.

Grattis Volvo, där har ni lyckats och det kommer sälja stort i USA tror jag.

På lunchen så tärnade jag med Andreas inför MK-Open, vi körde en kort chipper som såg ut såhär:

I par om 2, gör på tid:

  • 60 CTB pullups
  • 60 Däckvält (170 kg däck)
  • 60 Burpee boxhopp

 

Vi var klara på 10:49 och konstaterade att den inte var så jobbig men det var skönt att få vara ute lite i solen.

För en gång skull så överskattade vi hur lång tid sakerna skulle ta, vi trodde 60 däckvält skulle blir tuffare än det blev.

Normalt så tänker man alltid att ”äh, vi kör, det blir inte så jobbigt” och sen mitt i så undrar man hur fan man tänkte när man satte ihop WODen haha…men nu blev det tvärt om för första gången vad jag kan minnas.

Sen körde jag 5 set av:

5 strikta ring pullups med paus uppe

5 strikta ring dips med paus nere

Och så lite bål på det.

I helgen när brorsan och mamma var på besök så bjöd jag på bönpasta med köttfärssås och de gillade bönpastan skarpt, så jag måste tipsa om den igen.

Ni hittar den här: Green Soy Bean Fettucine

Svenskt Kosttillskott har även andra goda nyttig pastasorter som inte är gjorda på mjöl och gluten, ni hittar de här: Nyttig pasta

/P