Den utmanade finalen och underbara avslutningen

29 apr 2015

Sista dagen var helt fantastisk. Vi började med att åka till Mikes Gym. Där fick en genomgång av den 2 km långa hinderbanan och alla var sjukt taggade på att springa den.

 Jag och Fredrik hade en intern fight om vem som skulle vinna banan av oss…sen var även Lanner i samma startgrupp 😉

 

Mikes hinderbana är ingen lek, den har allt och är stentuff, på riktigt! Den är fantastiskt byggd och har många spektakulära hinder.

  

  

   

Men famförallt en stenhård Combatzone med 24 fysiskt krävande styrkehinder så som stock press, släde, rep drag, pullups, välta däck, atlas stenat mm.

          

 

Alla resenärer var så grymma och kämpade på imponerande med alla hinder trots att solen gassade.

I vår interna coach kamp ledde Fredrik in i Combatzone men där gick Lanner om. Jag hade tappat lite på löpningen innan och låg 4:à in i den zonen. Men styrkedelarna passar mig bra och jag tog in där. Jag gick om Fredrik men kom inte ifatt Lanner, han bara körde på som en maskin och slaktade alla med 3:e bästa tiden någonsin på banan med 45:55, sjukt imponerande!

  

Jag krigade på och kom in som 2:à på 50:45. 

Här ser ni alla tider som vittnar om att det är en tuff hinderbana. 

 

Men det är också en grymt bra avvägd och kul hinderbana som alla tillslut kommer igenom, och framförallt tyckte alla att den var superkul och en upplevelse för livet.

 

Sen solade och badade vi på fantastiska Aloha Hill Club där vi bor. 

På kvällen hade vi avslutningsmiddag med god mat och dryck.

  

Sen gav vi utmärkelser och delade ut priser från Svenskt Kosttillskott till extraordinära insatser och fina prestationer under veckan. Finaste priset fick Ronny som budade hem den resa vi skänkte till Barn Race Dagen för 25 000 kr som alla gick till Ronald MacDonald barnfond. Det är en fantastisk gest och värt att applådera flera gånger, tack Ronny!

  

Sen tackade jag våra eminenta coacher med en varsin t-shirt som jag tyckte passade dem 😉

  

Fredrik fick en med blodiga händer för att han knådat och behandlat alla som velat non stopp under veckan. Lanner fick en med en bild på sig själv…typ, mustasch mannen haha. Karl fick en som det står ”Follow The Leader” på eftersom han är en stor förebild och ledare för många och även jag vill följa hans fotspår. Till mig själv köpte jag en anka i superhjälte dräkt för att det är så jag känner mig bland dessa fantastisks coacher, stark men ändå den eviga tvåan när vi väl utmanar varandra 😉

Coacherna har varit så bra och hela resan så uppskattad av resenärerna att vi bestämt gör att göra en exakt likadan 7-14 oktober igen, med samma coacher. Feedbacken vi fått är att  resan varit mycket bra, att Aloha är fantastiskt fint och levererar en privat känsla och att träningen och maten varit toppklass, det är vi mycket tacksamma för. Det bästa betyget vi fått är att vi på denna reda hade 4 som varit med oss hit förut och flera som redan nu sagt att de vill komma i oktober igen.

Vi har därför lanserat oktober resan för intresseanmälan redan nu. Alla som anmäler sig får förtur när paketet är klart och resan släpps.

Ni anmäler intresse här: ProFitness Camps Marbella. 7-14 oktober 

Edit  

Så gör det om ni är sugna, då har ni förtur och riskerar inte att missa den.

/P