Frisk och PR direkt!

15 apr 2015

Igår tränade jag på Solid ett litet lätt pass. Jag körde Power Clean med Push Jerk upp till tung, 100 kg kändes skit tungt. Sen körde jag Front Squat och 130 kg kändes som 140 minst.

Efter det så körde jag 6 varv ej på tid av:

  • 1 MU
  • 5 CTB pullups

Det gick ok. Sen rodde jag i 15 min i lugnt tempo. Kroppen svarade inte så bra och det kliade extra i halsen efter, inte optimalt inför helgens tävling.

Solids lag till MK-Open med Lanner, Amanda och Helena var där och körde intervaller. De hade ett sjukt tempo och såg ut att vara i grym form, jag blev trött att bara titta på dem. Deras 4:e lagmedlem är Hannes och deras lag är stora favoriter i mina ögon.

Här är jag och Helena som blir fotobomade av söta tjejer 😉

På vägen hem åt jag massor och gick och la mig direkt när jag kom hem, det svarade kroppen på och när jag vakande kändes det bättre.

Idag körde jag OHS och byggde upp till tung. Det kändes bättre än någonsin trots att jag inte kört det på länge, sedan jag failade på 75 kg. Idag tog jag 80 kg och nytt PR, sjukt kul.

Det jag gjort sen sist är att köra de mobilitetsövningar som jag fått av Erik och de har hjälpt, det kände jag idag.

Sen körde jag Power Snatch på minuten, började på 40 kg och ökade med 5 kg varje min. Jag klarade 85 kg, mitt PR är 90 så det är ok.

Men viktigast vara att kroppen svarade idag och att jag är frisk till helgen så att jag kan ge allt, blir galet kul.

Missa inte vår uppgraderade träningsresa till Malaga den 18-25 maj, nu är även Andreas Lindberg med som coach och det finns bara 5 plaster kvar 😉

Boka genom att maila [email protected] eller på ProFitness Camps – Summer Challenge 

/P