Galet Gladiatorerna avsnitt!

5 apr 2015

Hoppas verkligen att ni kollade på gårdagens avsnitt, det hade allt! Grymt spännande matcher, oväntade segrar och en helt galet jämn hinderbana.

Båda tjejerna tog 5 poäng i ringarna tex, hur ofta händer det!? Även Kevin tog en 5:a men Prime gjorde processen kort med Hampus. Sen ramlade både Toro och Prime ner från väggen och Kevin fick 10 och Hampus 5 poäng, också helt sjukt.

Bullet var grym och nollade nästan både Petra och Carmen i Gatloppet, det är så svårt att nolla någon där så ni fattar inte. Jag minns inte om Hero gjort det någon gång, oftast så kommer de förbi minst en zon.

Jag mötte ju Kevin i Rekylen, han var rätt snabb och jag släppte 1 blå i början men sen fick han jobba lite. Sen fick han en blå till, en röd och på slutet en till gratis när jag var tvungen att backa som han precis hann lägga i. Wikegård sågade min insatts, jag tycker inte det var så dåligt men det är kul att de har höga förväntningar på Pansar 😉 Dock var det inte så oväntat att jag fick gult kort igår, varnad 3:e avsnittet på raken haha

I Gatloppet fick jag payback på Kevin och stoppade honom. Hampus kom precis igenom men egentligen hade han ena benet inne och borde bara fått 6 poäng.

Carmen ledde med 10 sekunder in i hinderbanan och den matchen var avgjord trodde alla, men Carmen kom inte upp på första försöket på rullbandet och drog på sig syra. När hon inte klarade andra försöket heller så kom Petra ikapp och vann.

Mellan killarna skiljde bara någon sekund när de startade Hinderbanan. Loppet bytte ledare flera gånger och ner för linbanan så var de exakt lika, båda stack upp på bandet samtidigt, först snubblar Hampus lite och Kevin kommer upp före, men då snubblar han också lite och Hampus kommer ifatt, de går upp på balansgången samtidigt men Hampus tappar balansen lite och ramlar in i ena målstolpen medans Kevin kommer mellan och vinner, helt sjukt var det.

Grattis till Petra och Kevin som båda är vidare till semifinal.

Idag cyklade jag och tjejerna till gamla löparbanan i Ljungsbro. Jag körde följande pass:

Uppvärmning: 2000 m löpning

5 varv på tid av:

  • 350 m löpning
  • 50 m utfallssteg
  • Nerjogg: 2000 m

Det gick ok men jag måste springa mer, jag suger verkligen på det just nu. Men jag tycker det är så tråkigt att springa utan boll eller utan att jaga någon att tackla. Fast när man springer 400 m varv så var det lite roligare och det kommer jag göra lite oftare nu när vädret är bättre.

Sen körde tjejerna tävling på terränghinderbanan de hade bredvid.

Nu blir det softa med brorsan och mamma som kommit på besök, vi ska måla påskägg med tjejerna och kolla på fotboll.

/P