Grymt laddad inför MK-Open

16 apr 2015

Follow my blog with Bloglovin
Imorgon åker vi upp till Falun där MK-Open Crossfit tävling går och idag hade vi vår sista team träning inför tävlingen. Alla WODar släpptes igår och vi testade och självklart vissa och pratade taktik. Några passar oss riktigt bra och det ska bli grymt kul att se hur vi står oss mot de andra lagen.

Måste säga att jag är mycket imponerad över MK-Opens programmering av WODarna, speciellt team WODarna. Man kan verkligen utnyttja lagets styrkor samtidigt som svagheterna synas, precis som det ska var tycker jag. Jag har sett alldeles för många lagtävlingar där alla i laget ska göra allt, då kan man lika gärna kör individuellt. Det är som att säga att en anfallare i fotboll också ska vara en bra målvakt. I lagsport ska man kunna utnyttja lagets styrkor och där har MK-Open lyckats mycket bra. Sen att alla lag har chansen att vinna i finalen är också ett nytänkande som jag uppskattar, bra jobbat!

På söndag kl 15:00 efter finalen så kommer jag skriva autografer till alla barn som kommer och tittar på oss, Björk kommer också vara där. Så om ni bor i Falun måste ni komma dit och hälsa på.

Efter passet åkte jag till jobbet och började ladda på med mat, ett lass fån Hälsofreak i vanlig ordning.

Det blev tom en efterrätt med lite kalorier, en chokladboll med nutella, jordnötssmör och grädde på haha…

God var den och den energi kommer behövas i helgen 😉

För att vi ska vara snyggast på tävlingen så har Dcore skickat kläder till oss, vi testade några idag.

Jag och Andreas har den nya Mobility Hood på oss, den finns här: Mobility Hood

Isa och Elisabet har FT Mobility Zip, den finns här: Dcore FT Mobility Zip

På lördag är det semifinal nr 1 i Gladiatorerna och det kommer smälla ordentligt. Ni kommer få se saker ni aldrig sett förut, det kan jag lova…

/P