Laddar upp för träningsresa

13 apr 2015

Idag blev det klart att vi tar med oss en till coach på träningsresan med mig och Ako till Spanien i maj. Den nya coachen är Andreas Lindberg, en mycket kompetent och meriterad Crossfit Coach, riktigt kul att ha honom med, det gör resan garanterat ett par snäpp bättre.

Resan är perfekt för dig som gillar att träna funktionell träning, vill bli bättre på eller lära dig Crossfit eller träna upp dig inför sommarens hinderbanarace så som Superior Race, där ni också möter mig i näst sista hindret 😉 Resan är anpassad så även nybörjare på Crossfit och erfarna kan följa med och få max utav resan, det är tex därför vi är 3 coacher på endast 20 resenärer, så att vi ska kunna ge alla så mycket hjälp med sin teknik som möjligt.

Det finns platser kvar på den resan och ni kan läsa mer och boka er plats här: ProFitness Camps – Malaga

Idag har jag även packat alla tillskott för både denna resa och April resan till Marbella. I våra resor så ingår tillskott till alla resenärer från Svenskt Kosttillskott. Det är riktigt kul att de vill vara med på våra resor och bidra med sina grymt bra produkter.

Här är de produkter som resenärerna får ta dagligen på resan:

Core Whey Protein Choklad måste ni pröva, är sjukt god.

Jag är fortfarande lite sjuk och har inte tränat idag, men huvudvärken är bättre och det är påväg bort. Troligen kan jag träna imorgon, jippi! 🙂

/P