Min underbara födelsedag

21 apr 2015

Jag vaknade faktiskt av att jag fick massa sms på telefonen och tänkte ”vem fan smsar så här tidigt, jag vill sova mer…” sen kom jag på att jag fyller 38 år idag haha

Sen stormade barnen in och sjöng och jag fick världens finaste kort av dem.

När man öppnade det spelades låten ”Everybody get down” haha 🙂 Den fick mig verkligen inte mig att känna 38 år gammal utan snarare 20. Men jag känner mig faktiskt ung både i sinnet och i kroppen och jag är mycket tacksam för mitt liv, mina underbara tjejer, min fru och alla vänner jag här såhär långt. Och bättre kommer det bli för jag siktar alltid uppåt 😉

Jag har fått massor av gratulationer idag på Insta och FB får vänner och folk jag inte känner. Vart enda en av dem värmer lika mycket och gör mig glad att läsa, stort tack för alla det gjorde min dag bättre!

Sen packade vi bilden för att åka till Arlanda och flyga till Spanien. Inte världens roligaste att sitta på ett trångt plan när man fyller år men jag och Zoe kollade på Croodarna och tiden rullade på.

Nu är vi äntligen framme på Aloha Hill Club där vi håller vår ProFitness Camps resa i Marbella, det är en fantastisk resort och jättemysigt att vara här igen.

Imorgon kommer alla och vi kör igång träningsveckan, ska bli grymt kul.

En annan träningsresa ni inte får missa är Hälsokicken där jag föreläser och håller i träningspass.

Banner-Peter

Mer info hittar ni här: Hälsokicken

Bokar gör ni här: Boka Hälsokicken

/P

 

1 kommentar

Jonas Berg 22 apr 2015

Stort grattis Peter!

Kommentarsfuntionen är avstängd.