Ny entré i Gladiatorerna

11 apr 2015

I kvällen avsnitt får ni träffa fyra riktigt duktiga utmanare. På herrsidan möts den före detta ishockeyspelaren Malte Lideri och brottaren och simmaren Marvin Sanchez. På damsidan tävlar Jennifer Schill och Pernilla Milton. Jennifer har tidigare tränat löpning och Pernilla är fotbollsspelare.

Båda killarna är runt 90 kg, fysiskt starka och hårda, vi kommer få jobba stenhårt. Det blir många grymt bra matcher kan jag lova och en av de 4 utmanarna tar poäng i alla grena, det är riktigt bra.

Jag gör en ny entré ikväll 😉

Sen möte jag Malte i Duellen, premiär i den grenen för i år för mig.

Jag har fått varning 3 avsnitt i rad…tror ni jag klarar mig undan en denna gång haha Bäst att mina lärlingar här inte tar efter mig för mycket haha

Till detta avsnitt så spelade jag, Jesper Hussfelt och Niklas Wikegård in en grymt kul påa som kommer ikväll kl 19:00 på TV4, missa inte den heller.

Fortfarande sjuk så det blir ingen träning idag heller. Men jag äter mycket och vilar, så jag hoppas det går över snart. Det jag har är lite rethosta, ont i halsen och huvudverk men ingen feber. Jag tror det är något virus jag fått av barnen, de har varit sjuka till och från mycket nu men jag har klarat mig.

För att inte bli sjuk tar jag Mivitotal sport varje dag och även ALA, en kraftig antioxidant. De funkar oftast men inte alltid beroende på hur starkt virus det är och hur man sover och äter i övrigt. När jag känner att jag håller på bli förkyld så tar jag Echinaforce, det brukar lindra rätt bra, det ska ni ha hemma.

Här hittar ni alla produkterna hos Svenskt Kosttillskott:

Echinaforce

MiviTotal Sport

Core ALA

/P